powered by Heineken /

Više od festivala: Dođi u Split i uživaj u najspektakularnijem događaju ljeta

Image
Foto: PR fotografije

Split je i ovo ljeto nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje elektronske glazbe!

7.7.2017.
9:24
PR fotografije
VOYO logo

Festival Ultra Europe redovito se nalazi u samom vrhu lista najboljih svjetskih festivala, a do sada je premašio sva očekivanja organizatora, kako po brojnosti gostiju, tako i po zaradi. 

Ultra Europe festival redovito okupi više od 100.000 posjetitelja iz preko 100 različitih država. Splitska Ultra je jedini europski ULTRA festival, a uz vrhunske svjetske DJ-e i odlučnu produkciju promovira i Hrvatsku i njene prirodne ljepote. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pivo i zabava odlično idu zajedno, a Heineken sa svojim odraslim potrošačima dijeli i strast prema glazbi. To dokazuje i Heineken glazbena platforma Live Your Music koja omogućava prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima. Festival Ultra Europe izvrsno se uklapa u ovaj koncept jer posjetiteljima, osim nezaboravnog iskustva, nudi i priliku da istinski i kolektivno žive glazbu te odgovorno uživaju u vrhunskom pivu.

Na petom jubilarnom izdanju Ultra Europe festivala za vrijeme tri dana spektakularnog glazbenog doživljaja, od 14. do 16. srpnja u Splitu na Poljudu, nastupiti će vrhunska svjetska DJ imena poput Davida Guette, Afrojacka, Steve Aokija, Hardwella, Armin Van Buurena, Martina Garrixa i mnoga druga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine po prvi put tijekom sva tri festivalska dana u Heineken Experiential Zoni posjetitelji će imati priliku se okušati u jedinstvenom doživljaju, Stage Diving Experienceu, gdje se mogu fotografirati „u skoku“ i nakon toga fotografiju odmah podijeliti na društvenim mrežama.

Vidimo se na Poljudu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo