21 vatrogasac na terenu /

VIDEO Prizori požara iz javne garaže Kvatrić: Pogledajte s kakvim užasom su vatrogasci bili suočeni

Image
Foto: Facebook

Svjedok je izjavio kako je iz otvora garaže toliko snažno probijao gusti crni dim da se Kvaternikov trg jedva mogao vidjeti

20.4.2021.
12:45
Facebook
VOYO logo

Sinoć je došlo do požara automobila na etaži -2 u javnoj garaži Kvatrić u Zagrebu. na teren su odmah izašle hitne službe. U gašenju požara sudjelovao je 21 vatrogasac sa 6 vatrogasnih vozila.

Svjedok je izjavio kako je iz otvora garaže toliko snažno probijao gusti crni dim da se Kvaternikov trg jedva mogao vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Javna vatrogasa postrojba noćas oko 22 sata zaprimila je dojavu o požaru u javnoj garaži na adresi Trg Eugena Kvatrenika 6. Požarom na etaži -2 zahvaćeno je jedno vozilo, a u gašenju je sudjelovalo 6 vatrogasnih vozila i 21 vatrogasac. Na terenu se osim vatrogasaca nalaze i djelatnici Policijske uprave zagrebačke, Elektre Zagreb, Zagrebačkog holdinga i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Požar je ugašen, u tijeku je odimljavanje, a uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida'', stoji u priopćenju Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Pogledajte s kakvim užasnim prizorm su bili suočeni zagrebački vatrogasci u video s Facebook stranice "Vatrogasna postrojba Zagreb":

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo