"Svi su tu, a tebe nema" /

Pernar ispred Kulmerovih dvora: "Čovjek ubije dvoje ljudi, sud ga oslobodi. Može i "Gazda" reći da se ne sjeća pisanja financijskih izvještaja"

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

"Pesa sam pitao - gdje je Gazda, gdje je Gazda?"

16.10.2017.
12:00
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik Živog zida, Ivan Pernar, došao je ispred Kulmerovih dvora, gdje je snimio policijsku akciju. Naime, policija je danas u 5:55 ujutro ušla u Kulmerove dvore, rezidenciju Ivice Todorića. Kako je portal Vijesti.hr prvi prenio, policijska vozila (tri kombija i nekoliko osobnih vozila) ušla su u Kulmerove dvore, a jedno je vozilo ostalo ispred rezidencije.

U međuvremenu, saznalo se kako su prvi osumnjičeni:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Todorić, Ante Todorić, Ivan Todorić, Alojzije Pandić, Damir Kuštrak, Hrvoje Balent, Ivica Crnjac, Olivio Discordia, direktor revizorske tvrtke Baker Tilly, financijski analitičar i revizor, Marijan Alagušić (također izvan zemlje), Sanja Hrstić, Mislav Galić, Tomislav Lučić, Piruška Canjuga, Ljerka Puljić i Ivica Sertić, dok su privedeni Ivan Crnjac, Piruška Canjuga, Ljerka Puljić, Tomislav Lučić i Mislav Galić.

Živozidaš Pernar snimio je video u kojemu je, između ostalog, rekao "Pao je još jedan HDZ-ov donator. Gazde nema, pitao sam i pesa koji je ovdje bio, ali ništa. Pitanje je kako će ovaj medijski cirkus završiti. Pitanje je hoće li završiti oslobađajućom presudom jer... Gledajte, čovjek ubije dvoje ljudi, sud ga oslobodi. Pa može reći i Ivica Todorić - kad su se slagali financijski izvještaji, ja sam spavao, ne sjećam se toga. Gazde nema, ovdje je samo jedan transportni kombi za ekipu iz interventne." Znaimljivo je što je Pernar iznad videa na Facebooku napisao "Svi su tu, a tebe nema", po svemu sudeći, aludirajući na Ivicu Todorića.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pernara je snimila i RTL-ova novinarka na terenu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo