ZAVRŠIO NA HITNOJ /

VIDEO Objavljena snimka s maturalne: pijani profesor izvodio striptiz, nokautirao ga učenik!

Kako se u učeničkim kuloarima može čuti, prokazani profesor je svojim ponašanjem prevršio svaku mjeru - 'bio je napadan, skidao se te je bio vrlo degutantan i nametljiv'

7.6.2018.
19:37
VOYO logo

Još će se dugo pamtiti, prepričavati i pregledavati snimke maturalne zabave koprivničke Obrtničke škole s utorka na srijedu koja je u hotelu Podravina naprasno okončana nesvakidašnjim “fajruntom” u tri sata ujutro kada su intervenirali policija i Hitna pomoć.

Rezime proslave nakon pretjerano ispijene količine alkohola su izrečene prijetnje, naguravanje, nokaut u glavu i slomljen nos. A okidač za obračun u kojem je, kako doznajemo, profesor tjelesnog zadobio prijelom nosne kosti i blagi potres mozga je navodni profesorov neumjesni striptiz skidanja majice pred razdraganom mladeži.
Poziv na 112

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Profesorova obitelj još pokušava posložiti mozaik od kobne večeri.

"Moj sin veselo je otišao na proslavu mature i od tada ga vidio nisam. Snaha mi je rekla da je završio na policiji zbog okršaja na maturalnoj i da mora dati izjavu. Što ga je snašlo? Ne znam. Znam samo da je bio na maturalnom slavlju i onda mi sad vi velite da se i potukao s đakom. To mi je prvi glas, baš kao i da je ozlijeđen. Dvojim da bi on nasrnuo prvi na učenika. Nije takav tip čovjeka. Pa on i previše voli svoj posao i đake", rekao je za Jutarnji list otac prokazanog profesora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tučnjava je prvo prijavljena županijskom Centru 112, a kako je za Podravski.hr rekao pročelnik Ivan Kramarić, poziv s privatnog broja telefona zaprimljen je u 2.39 sati.

"Obrtnička škola kao ustanova s tim događajem nema veze. Maturalna večer je proslava koju organiziraju učenici i privatne je naravi. Više ćemo znati kad policija završi svoj dio posla. Uza sve to, škola ima pravilnike ponašanja i sigurno ćemo postupiti prema njima dok se ne utvrde točne okolnosti svega što se tamo događalo ", rekao je za Podravski.hr ravnatelj škole Zlatko Martić.

A kako se u učeničkim kuloarima može čuti, prokazani profesor je svojim ponašanjem prevršio svaku mjeru - “bio je napadan, skidao se te je bio vrlo degutantan i nametljiv”.

Informacije o uvertiri pred tučnjavu su oprečne. I dok rijetki s kojima smo pričali kažu kako se profesor samo zabavljao sa svojim učenicima i da mu je netko drugi skinuo majicu, više je onih koji tvrde da ju je skinuo sam. - Profesor se previše opusti, a tome na maturalnoj nije bilo mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIŠE:

>> Učenik pretukao profesora na maturalnoj zabavi: bio je napadan, degutantan i skidao se

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je vidio da ga nekolicina maturanata snima prišao je učeniku kojeg je odgurnuo i zaprijetio mu da prestane snimati. Učenik je bio isprovociran onim što je izašlo iz profesorovih usta pa ga je udario šakom, a potom je i vani izbila makljaža, a profesor koji je neko vrijeme ležao na podu, dolazak Hitne je dočekao krvav sjedeći na klupici. Učenik je miran i ne da se isprovocirati, a nakon svega vratio se do profesora i ispričao mu se, no on zbog alkohola nije ništa čuo, a kamoli razumio - ispričao je jedan od maturanata. U tijeku je istraga.

Snimku razuzdanog profesora na maturalcu pogledajte OVDJE.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo