glazbeni megaspektakl na rtl-u / VIDEO Najemotivniji trenutci Superstara: Eva se rasplakala, suze u Donatovim očima zbog prekida s curom, Mary sve očarala

Image

Stotine talentiranih kandidata okupio je glazbeni megaspektakl 'Superstar'. Donosimo vam neke od najemotivnijih nastupa

24.9.2023.
9:45
VOYO logo

Prva epizoda raskošnog televizijskog spektakla "Superstar" RTL-ovog showa koji traži buduću hrvatsku pjevačku zvijezdu emitirana je sinoć. Oduševila je mnoge,a možete je pratiti i na RTL-ovoj streaming platformi Voyo i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji i to bez reklama.

Stotine kandidata iz cijele regije prijavilo se na ovaj megaspektakl, ali samo oni najbolji stali pred stručni žiri. Severina, Tonči Huljić, Nika Turković i Filip Miletić čine impresivnu postavu žirija "Superstara"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u prvoj epizodi neki kandidati su zadivili, neki su i šokirali,a bilo je i suza. Donosimo vam neke od najemotivnijih nastupa u showu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tinejdžerica Eva Brnas iz Metkovića bila je prva koja je zadivila žiri. Nakon nastupa se rasplakala. Naime, doživjela je gubitak najbolje prijateljice i zbog čega je postala depresivna.

"Za mene je pjevanje neka vrsta terapije, stvar koja se dogodila da me obilježila je gubitak najbolje prijateljice. U početku sam bila ljuta na cijeli svijet i bila sam depresivna i sve sam vidjela u sivilu. Udaljavala sam se od društva. Nakon gubitka Marije sam shvatila da je život kratak i da svaku priliku koju trebamo uzeti, trebamo uzet.“ kazala je mlada Eva,.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članica žirija Nika Turković joj je rekla:

„Ti si magična, ti pjevaš bolesno, ali da možda sebe malo više čuješ i drugima daš da te čuju bilo bi puno ljepše u tome svemu. Ja bi tebe slušala sto milijuna puta i došla bi ti na svaki koncert sa ženskim bendom”, istaknula je Nika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ja sam se naslušala tog albuma i ove pjesme i ti si puno bolja od originala”, rekla je Seve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Otvori nam se, mi smo tvoji prijatelji ovdje, mi ćemo ti pomoći da taj talent koji imaš njeguješ“, rekao je Filip.

Žiri je bio složan. Eva je dobila četiri "DA"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadranin Donat Mandić (29) je pred žirijem skoro zaplakao. Pet godina je bio u vezi s djevojkom a prekid se dogodio pred sam početak emitiranja showa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevao je pjesmu „Dva puta sam umra“ od Oliver Dragojevića. Ispričao je kako je prekinuo vezu.

„To mi je bilo dosta emotivno“, rekao je. „Hoćeš li sada pjevati za nju?“, pitala ga je Seve. „Tako je“, odgovorio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Severina mu je rekla da je bilo jako emotivno, otišla do Donata kojeg zagrlila ga i utješila. Drugu pjesmu koju je pripremio bila je njegova autorska pjesma koju je također posvetio bivšoj djevojci.

Još jedna 16- godišnjakinja oduševila je sve prisutne. Mlada Mary Radić (16) iz Zadra razvalila je nastupom, a i pjesmom. Rijek je o bezvremenskom hitu Jadranke Stojaković "Što te nema". Nakon nastupa Severina se Mary i naklonila te su joj svi zapljeskali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ti živiš muziku, proživljavaš svaki tekst, imaš emociju, imaš glas i ti ćeš vjerojatno živjeti od muzike“, rekao je Tonči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Obožavam Jadranku i u djetinjstvu sam je voljela i slušala i mislim da su je voljeli svi glazbenici. Mislim da će i tebe voljeti svi glazbenici“, rekla je Severina.

Tonči ju je za kraj usporedio s bivšom pjevačicom grupe Magazin Ljiljanom Nikolovskom,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL-ov show "Superstar" koji traži buduću hrvatsku pjevačku zvijezdu možete pratiti i na RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo