VIDEO: / Milanović pozvao birače da lajkaju i šeraju

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović prvi je hrvatski političar koji se u predizbornoj kampanji odlučio direktno obratiti 'online generaciji'.

4.11.2011.
14:50
VOYO logo

''Kukuriku koalicija obišla je mnoge gradove ali nismo zaboravili ni na svoje online prijatelje. Hvala vam što sudjelujete u oblikovanju našeg Plana 21. Vidim veliku volju i strast u vašim komentarima i prijedlozima, i na Fejsu i na Twitteru, što znači da dijelimo istu energiju potrebnu za promjene što je super. Primjećujemo pohvale ali i kritike i jednako su nam važni. Ovdje nema cenzure zato nastavite sa sudjelovanjem u kreiranju sadržaja naših stranica i Plana 21. Slobodno komentirajte, lajkajte, pitajte, šerajte...pratite nas kao i do sada. Računamo na vašu podršku i vidimo se online'', poručio je Zoran Milanović.

Predsjednik SDP-a se na taj način direktno obratio mlađim biračima, takozvanoj 'internet generaciji, a Milanović je ujedno prvi političar u Hrvatskoj koji je snimio predizbornu poruku za tu populaciju birača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi se što više približio populaciji kojoj se obraća, Milanović je u video poruci koristio termine poput ''lajkajte, šerajte i komentirajte'', a uspjeh ovog poteza Kukuriku koalicije najbolje će ocijeniti upravo 'internet generacija'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201011220227004-Više o temi: SDP

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo