[VIDEO] SNAŽNOM GESTIKULACIJOM ISPRAVLJALA GAF: / Kolindu u Imotskom dočekali uvredljivi leci, HDZ-ovci uvjereni: 'Zasjat će!'

Image
Foto: Pixsell/RTL

Grabar Kitarović je jutros pozvala birače da zaokruže broj 1 na listiću - a na tom mjestu bit će njen protukandidat Zoran Milanović. Kasnije se ispravila

29.12.2019.
20:46
Pixsell/RTL
VOYO logo

Gostujući jutros na N1 televiziji predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović pozvala je birače da na listiću zaokruže broj 1. Problem je što će se na tom broju nalaziti njen protukandidat Zoran Milanović.

Ubrzo nakon toga, predsjednica je krenula prema Splitu - i tamo stigla neobično brzo. Gostovanje na televiziji u Zagrebu završila je oko deset sati, a u Splitu je bila već prije 13.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKAV GAF: /

Kolinda uživo na TV-u pozvala sve da glasuju za Zorana Milanovića!

Image
KAKAV GAF: /

Kolinda uživo na TV-u pozvala sve da glasuju za Zorana Milanovića!

Vedro, ali jak vjetar i niska temperatura, minus pet Celzijevih stupnjeva dočekali su je u gradu pod Marijanom. Neki su tražili fotografiju, a neke je ona, javlja RTL. U Splitu je u prvom krugu pobjedu odnio Zoran Milanović.

Posjet je počela paljenjem svijeća i polaganjem vijenca kod spomenika prvom hrvatskom predsjedniku. Domaćin splitski gradonačelnik, a zbog razgovara s građanima na rivi, kasnila je s predviđenim govorom. "Nisu ovo izbori za Kolindu ili Milanovića, ovo su izbori koji će odrediti smjer Hrvatske, ovo su izbori naroda. Želim da 5. siječnja bude dan još jedne nove hrvatske pobjede", kazala je Grabar-Kitarović u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvredljive poruke

Pozvala je na zajedništvo, poručila da nije salonski političar. Ispravila je gaf koji je imala jutros na N1 televiziji. "Molim vas zaokružite listu broj dva, jutros su mi krivo rekli. Sjetite se dva, kao Victorija, kao pobjeda, idemo zajedno u pobjedu", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snažno je tada gestikulirala - "Zaokružite dva", pokazujući dva prsta. "V kao viktorija"-

Uz predsjednicu je bio i Milijan Brkić koji ima zadatak približiti je, odnosno vratiti desnici čije joj je birače u prvom krugu preoteo Miroslav Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Splita, Grabar-Kitarović otišla je u Imotski. Ondje su je dočekali s uvredljivim lecima na kojoj je bila fotografija rukovanja nje i srpskog predsjednika Aleksandra Vučića na kojoj je bilo ispisano: 'Četnikuša - izdajica hrvatskog naroda", piše RTL.

Predsjednica nije govorila o sutrašnjem sučeljavanju na RTL-u, no prokomentirao ga je njen glasnogovornik Zoltan Kabok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

Predsjednica na skupu u Imotskom

Image
Foto: Pixsell

U Imotskom je bio i Milijan Brkić

Poruke iz Imotskog

"Kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović zapravo će zasjati na tom sučeljavanju. Ona se sprema. Mislim da će to biti jasan pokazatelj onoga što mi govorimo cijelo vrijeme u svojoj kampanji, a to je bolja, stabilnija, kvalitetnija Hrvatska i Hrvatska svih nas. Dakle, ne mi ili oni nego Hrvatska koja uzdignuto ide naprijed", rekao je Kabok.

Situaciju je komentirao i politički tajnik HDZ-a Ante Sanader. "Milanović je stalno pozivao na sučeljavanje. No, danas prvi puta na sučeljavanju se nije pojavio. Očito je zaspao jer mu je to bilo rano. Po starom običaju malo duže spava", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica je u Imotskom održala skup u punoj kino dvorani. Poručila je kako će se nastaviti boriti za Hrvate u BiH i to da BiH što prije uđe u Europsku uniju.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo