VIDEO: / Kako su me HDZ-ovci cipelarili

Karlovac je i dalje u šoku zbog brutalnosti mladeži vladajuće stranke kojoj se na putu ovaj puta našao 18-godišnji sugrađanin.

14.12.2010.
16:09
VOYO logo

"Kada više nisam mogao stajati na nogama, kako sam 'opao', onda su me nogama tukli sve dok nisu bili sigurni da neću više moći pružati otpor", ispričao je Jovković novinarima KAportala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je podnijela prijavu protiv HDZ-ovaca koji su bez ikakvog povoda i razloga izmlatili Jovkovića. Utvrđeno je da su prilikom bijega od "građanskog uhićenja" drugih gostiju u klubu Astralis u subotu navečer, automobilom prešli preko nogu jedne djevojke i jednog mladića, navela je policija koja će ih zbog toga kazneno goniti zbog opće opasne radnje. U nastavku neuspjelog pokušaja bijega vozilom su udarili u stubište ugostiteljskog objekta i u automobil na parkiralištu. Zaradili su i prijavu zbog drskog ponašanja.

Svi nasilnici, Željko Goršić, Danijel Trupković i Vladimir Vogrinc, imaju po 26 godina i od ponedjeljka su odreda izbrisani HDZ-ovci. Goršić, sin istoimenog državnog tajnika Ministarstva obrane, podsjetimo, izbrisan je ranije, 2008. godine, nakon demoliranja karlovačkog kafića uz ustaške povike, dok su Trupkovića i Vogrinca izbacili na Gradskom odboru HDZ-a zbog nanošenja štete ugledu stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAportal piše kako još nije poznato kakva će situacija biti s vijećničkim mandatom Danijela Trupkovića u Županijskoj skupštini koji je zaradio kao član Hrvatske demokratske zajednice. Oporbeni vijećnici karlovačkog Gradskog vijeća, pak, smatraju da je ugled HDZ-a davno ugrožen "plejadom onih koji su napravili glupost iz HDZ-a dolazi: ministri Polančec, Rončević, dr. Ivo u bijegu..."

"Što bi bilo da je Trupkovićeva noga u subotu poletjela pa da smo dobili Luku Ritza?", upitao je HDZ-ovce SDP-ov Dario Janković na sjednici vijeća. "Trupkovića ste zaposlili u gradskoj firmi, dobio je pristojnu plaću, a svojim ponašanjem to ničim nije opravdao", prigovorio je Janković, prenosi Radio Mrežnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201012130246006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo