Velika čistka Čačićevih ljudi: Pada i Koračević?

21.4.2013.
19:16
VOYO logo

Njegovo se imenovanje još formalno treba potvrditi na sastanku užeg kabineta Vlade u srijedu, no neslužbeno se doznaje da je o tome već postignuta suglasnost u Hrvatskoj narodnoj stranci – čijoj "kvoti" javnih poduzeća HEP pripada – ali i u Vladi, piše Večernji list.

Uz Budimira, u upravu HEP-a, umjesto dosadašnjeg člana uprave za investicije Rodoljuba Lalića, imenovan će biti aktualni direktor sektora za termoelektrane HEP Proizvodnje Perica Jukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpostavlja se kako su u Vladi nezadovoljni tijekom investicijskog ciklusa HEP-a jer još nisu započeli radovi ni na jednom od velikih projekata gradnje novih elektrana, kao što su hidroelektrana Ombla i termoelektrana Plomin C. Nisu zadovoljni ni tijekom restrukturiranja kompanije.

Tako su u javnom energetskom sektoru ostala samo dva HNS-ova direktora – Krešimir Malec u Podzemnom skladištu plina i Dragan Kovačević u Janafu. Ta bi se kvota mogla i dodatno smanjiti ako se potvrde nagađanja da bi Malec mogao biti HNS-ov kandidat za gradonačelnika Ivanić Grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo