BRAVO! / Vaše omiljene emisije i lica u finalu Zlatnog Studija: Među finalistima čak 5 RTL-ovih projekata i dvoje voditelja

Image

RTL-ova lica i sjajni projekti nominirani su u televizijskim kategorijama najvažnije medijske nagrade u zemlji. Zlatni Studio prestižna je nagrada u kojoj se biraju najbolji iz svijeta televizije, filma, radija, kazališta i glazbe

5.1.2024.
12:27
VOYO logo

Poznati su finalisti sedmog po redu Zlatnog Studija, prestižnu nagradu koja će biti dodijeljena 9. veljače, a među favoritima je pet RTL-ovih projekata i dvoje voditelja. Svoj glas možete dati OVDJE.

U kategoriji "Najbolje TV serije" među finalistima je RTL-ova serija San snova prepuna humora, drame i zavrzlama, u priči o ljubavi, obitelji, strasti, nekretninama, ali i o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu - nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kategoriji "Najbolji reality show", među finalistima su čak dva RTL-ova - Masked Singer i Život na vagi.

Masked Singer je sa svakom emisijom iznenadio gledatelje. Ispod maski bila je čak i bivša premijerka Hrvatske, Jadranka Kosor, ali i brojni sportaši, glumci i pjevači. Život na vagi kod gledatelja iz sezone u sezonu dokazuje svoju kvalitetu. Prevagnuo je odavno kod publike kao sadržaj kojeg rado i vjerno prate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kategoriji "Najbolja TV emisija" među finalistima su čak dvije - Dosje Jarak i RTL Direkt.

RTL Direktu ovo nije prva nominacija, a iza sebe imaju već dva Zlatna Studija. Večernji news magazin već više od osam godina možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosje Jarak dokumentarni je serijal koji je odmah u svojoj prvoj sezoni zaslužio i prvu nominaciju. Koncept su otvorili s dvije epizode oko atentata na Ivu Pukanića, a zatim i epizodom koja se bavi svirepim ubojstvom Ivane Hodak.

U kategoriji "Najbolji TV voditelj/voditeljica" nominirani su Mojmira Pastorčić i Zoran Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mojmira Pastorčić voditeljica i urednica RTL Direkta iza sebe već ima puno nagrada, ali publika je ponovno prepoznala i nominirala je za najbolju TV voditeljicu.

Zoran Šprajc vođenjem i uređivanjem emisije Stanje nacije odmah je prošle sezone osvojio Zlatni Studio za najbolju TV emisiju, a ove godine nominiran je u kategoriji za najboljeg TV voditelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo