Chuck is back / Vaš omiljeni špijun vraća se na male ekrane

'Chuck' je američka akcijska humoristična serija koja si je priskrbila mnogo obožavatelja. U prosjeku ju prati oko pet i pol milijuna Amerikanaca te 50-ak milijuna gledatelja diljem svijeta. Četvrtu sezonu ove serije možete pratiti već od ove subote 8. ožujka od 21.00 samo na RTL2!

6.3.2014.
13:28
VOYO logo

Život dvadesetogodišnjeg servisera računala Chucka Bartowskog, kojeg tumači Zachary Levi promijeni se preko noći kada pogreškom u svoju glavu downloada supertajni vladin program i bazu podataka za tajne agente.

Chuck postaje ubojito oružje i genijalno superračunalo odjednom, ali nažalost svoje moći i znanje uopće ne može kontrolirati. Srećom, u pomoć mu dolazi lijepa i smrtonosna plavuša, Sarah Walker, koju tumači Yvonne Strahovski i njezin grubi opaki kolega, ujedno njegov najbolji prijatelj s posla John Casey, kojeg tumači Adam Baldwin,  pa avanture parodiranih špijuna na tajnim zadacima mogu početi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtoj sezoni Chuck se bori protiv zločinačke organizacije sa sjedištem u Moskvi i putuje s najboljim prijateljem  po svijetu kako bi našao svoju majku koja je oteta i zarobljena. Sa svojom djevojkom Sarah stalno ima problema, a i dalje radi u Buy More trgovini, koja je, na njegovo iznenađenje, pretvorena u CIA-ino tajno skrovište.

Zachary Levi pojavio se prvi puta 2001. na televizijskim ekranima, a danas je, zahvaljujući  ulozi u hit seriji "Chuck", postao poznato glumačko ime. Zachary svoju popularnost može zahvaliti prvenstveno "Chucku", no ova hit serija nije bila prva u kojoj se proslavio. Zapažen trag ostavio je u seriji "Less than perfect", a kasnije je privukao pozornost i rolama u cjelovečernjim filmovima; "Kući debele mame 2" (2006),"Wieners" (2008), "The Tiffany problem" (2008)", "Shades of Ray" (2008), "Stuntmen" (2009) i drugima. Također je 2013. godine ostvario zapaženu ulogu u filmu “Thor: Svijet tame”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijera Zacharyjeve partnerice u seriji, Yvonne Strahovski, koja je proglašena jednom od najseksipilnijih žena 2008. prema magazinu "Wizard", strelovito je krenula uzlaznom putanjom nakon pojavljivanja u "Chucku". Yvonne se pojavljuje u filmovina ("The Canyon", "Love and mortar", "I love you too") koji su u postprodukciji i  ("Shadow from the sky").

Na karijeru Adama Baldwina nepotrebno je trošiti riječi. Sjajni karakterni glumac već nas skoro 3 desetljeća zabavlja na televizijskim ekranima i kino platnima. Dovoljno se prisjetiti uspješnijih i kultnih filmova poput Kubrickovog "Full metal jacket“ ili "Predator 2“, te  televizijskih uloga, poput one u kultnoj znanstveno-fantastičnoj seriji "Firefly“ ili onima u "Day Break“, ili "X-Files“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da su  producenti  bili na rubu otkazivanja serije nakon loše gledanosti druge sezone, ali su popustili pod pritiskom brojnih obožavatelja koji su na neobičan način tražili povratak serije na male ekrane – naime, fanovi su danima stajali ispred dućana glavnog sponzora serije, Subwaya, navijajući za ulazak u treću sezonu. Naravno, nije trebalo dugo da sponzor popusti navali mase i ponudi se financirati novu sezonu. Popularnost treće sezone navela je scenarista i producente na snimanje još dvije sezne.

Nove uzbudljive nastavke najzabavnije špijunske serije na svijetu “Chuck” pogledajte subotom od 21.00 sat na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo