suradnja na godinu dana /

Varaždinac Marijan Mrmić postao trener vratara u slavnom Bešiktašu

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Varaždinac Marijan Mrmić ovog ljeta ne miruje. Nakon reprezentivne akcije prelazi u slavni turski Bešiktaš gdje će biti trener vratara.

13.7.2016.
13:12
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Bešiktaš je inače aktualni prvak Turske, a čekaju ih natjecanja u Ligi prvaka, tako da ćemo Mrmu ponovno gledati na malim ekranima.

Prije točno 20 godina Marijan Mrmić je potpisao svoj prvi veliki ugovor, prešavši u slavni turski Bešiktaš, nakon slavnih obrana protiv Engleske na Webleyu, piše Varaždinski.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije godine Mrmić je proveo u turskoj prijestolnici, trener je bio John Toschak, a igrali su i Ligu prvaka. Mrmićeve obrane nisu nikog ostavile ravnodušnim pa je čak u sezoni 1996./97. proglašen i najboljim igračem lige.

- Drago mi je da me se ljudi još sjećaju, osjećam se ovdje vrlo ugodno, kao doma. Bešiktaš je veliki klub i uvijek je tamo netko od njihovih bivših igrača i trener vratara. Iz Uprave kluba su me kontaktirali dok sam bio u Francuskoj s reprezentacijom, počeli su razgovori i evo me ovdje, na pripremama – kazao je u uvodu Marijan Mrmić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogovorena je suradnja na godinu dana, a reprezentativne obaveze neće trpjeti, tako da će Mrmić i dalje biti trener vratara u našoj reprezentaciji.

Više pročitajte na portalu Varaždinski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo