"OCTAHEDRON" IZLAZI U LIPNJU / Uskoro novi Mars Volta

Image

Bend u čijoj se glazbi miješaju stotine utjecaja i psihodeličnih zvukova završio je novi album.

17.4.2009.
10:27
VOYO logo

Nešto više od dva mjeseca dijeli nas od izlaska novog albuma vjerojatno najluđeg rock benda današnjice, eksperimentalnih psihodelika Mars Volta.                              

"Octahedron" potpisuju Omar Rodriguez Lopez i Cedric Bixler Zavala, jedini stalni članovi benda, a među glazbenicima koji su svirali na albumu najzvučnije ime svakako je John Frusciante, gitarist Red Hot Chilli Peppersa i vlasnik desetak samostalnih albuma. Novi materijal najavit će singl "Since We've Been Wrong".        

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli album "The Bedlam In Goliath", objavljen prošle godine, osigurao im je i nagradu Grammy u kategoriji najbolje hard rock izvedbe. Njihove pjesme u prosjeku traju osam-devet minuta tijekom kojih se izmijeni barem pet glazbenih žanrova uz neizostavna eksperimentiranja sa čudnim zvukovima i studijskim efektima. Po svemu sudeći, nova porcija takvog kaosa čeka nas i na "Octahedronu".

Inače, osnivanju Mars Volte prethodio je raspad jednog od najcijenjenijih bendova 90-ih, psihodeličnih punkera At The Drive-In, a na svojoj prvoj turneji Omar i Cedric održali su nezaboravan koncert u prepunoj Močvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo