nova hit snimka /

Ushićena Kolinda brižno počistila mrlju s Karamarkova odijela

Nakon Karamarkovog govora Kolinda i on su se izgrlili i izljubili, a nova hrvatska predsjednica je potom brižno počistila mrlju s Karamarkovog odijela. Nakon toga ju je u zagrljaj uhvatio suprug Jakov Kitarović te čestitao na pobjedi.

12.1.2015.
9:41
VOYO logo

Jučerašnja euforija u stožeru HDZ-ove kandidatkinje KolindeGrabar-Kitarović došla je do usijanja i prije govora prve hrvatske predsjednice.

Prije nje se pristašama svoje stranke obratio šef oporbe TomislavKaramarko koji je potom dao riječ svojoj stranačkoj kolegici Kolindi.

Nakon njegovog govora su se izgrlili i izljubili, a Kolinda je brižno počistila mrlju s Karamarkova odijela. Nakon toga ju je u zagrljaj uhvatio suprug JakovKitarović te čestitao na pobjedi.

Slična situacija u kojoj je Kolinda pokazala svoju brižnu stranu, dogodila se i nakon prvog kruga izbora kada je svojeg supruga pred svima potapšala po glavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL-ove kamere zabilježile su novu predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović raspjevanu i razgaljenu pobjedom u predsjedničkim izborima.

Tijekom njezinog pobjedničkog govora, pristaše iz njezinog tabora su je prekidali pjesmom 'Zovi, samo zovi', a nakon što je završila s obraćanjem, zapjevala je i 'Moju domovinu'.

Kolindin pobjednički govor pogledajte OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednica hrvatskih predsjedničkih izbora Kolinda Grabar-Kitarović osvojila je 50,74 posto glasova, a predsjednik u odlasku Ivo Josipović 49,26 posto glasova hrvatskih birača.

Prema najnovijim, privremenima neslužbenim podacima Državnoga izbornog povjerenstva (DIP), koji se temelje na 99,98 posto biračkih mjesta, razlika je 1,48 posto glasova. Kolinda Grabar-Kitarović dobila je 1.114.865, a Ivo Josipović 1.082.430 glasova, što je razlika od 32.435 glasova.

Na izbore je izašlo 59,06 posto birača, a nevažećih listića bilo je 2,69 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo