TV PREMIJERA 'DADILJE' / Urnebesna komedija koja će vas nasmijati do suza

Urnebesna komedija Davida Gordona Greena, s Jonahom Hillom u glavnoj ulozi, nasmijat će vas do suza. TV premijeru 'Dadilje' pogledajte večeras u 22.30 sati na RTL Televiziji!

16.11.2014.
10:00
VOYO logo

Noah (Jonah Hill) je zabušant izbačen iz škole koji sada živi s majkom. Kada dadilja imućne gospođe Pedulla, koja ujedno sređuje spoj Noahove majke s kirurgom, javi da je bolesna, Noah mora preuzeti čuvanje razmažene djece, koje se pretvori u kaos. Obitelj Pedulla čine neurotični Slater (Max Records), buntovnica Blithe (Landry Bender) i usvojeni sin Rodrigo (Kevin Henrandez), koji naginje piromaniji.

Image

Urnebesna komedija Davida Gordona Greena, poznatog po sjajnom „Pineapple Expressu“, gotovo izričito, što nije čudno, oslanja se na glumačke bravure popularnog Jonah Hilla („Superbad“, „This is the End“, „The Wolf of Wall Street“) kojemu pomažu Max Records, koji nas je oduševio u „Where the Wild Things Are“ Spikea Jonzea, J. B. Smoove, popularni Saturday Night Live komičara i Larry Davidov sidekick te Sam Rockwell („Moon“, „Confessions of a Dangerous Mind“) za kojeg ne postoje male i velike uloge jer u svima briljira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo