DAN OTVORENIH VRATA RTL-A /

Upoznajte omiljena TV lica, zavirite u naš studio i otkrijte tajne televizije

Image
Foto: RTL

Očekuje vas zanimljiva i informativna šetnja hodnicima i uredima u kojima nastaju naše informativne, zabavne i edukativne minute, posjet studiju iz kojeg svakoga dana donosimo najvažnije informacije iz zemlje i svijeta te druženje s licima RTL-a, a moći ćete isprobati kako je to voditi RTL Danas i RTL Direkt ili se teleportirati na obalu mora

30.9.2024.
17:27
RTL
VOYO logo

Više od 20 godina svakoga dana ulazimo u vaše domove, a sada je vrijeme da vas ponovno pozovemo u naš dom - na Dan otvorenih vrata RTL-a. Ove godine slavimo dva desetljeća kreiranja medijske scene u Hrvatskoj, tijekom kojih smo postavljali trendove, uvodili novitete, išli ukorak s inovacijama te razvojem tehnologije i industrije, a među brojnim aktivnostima vezanima uz okrugli rođendan pripremili smo i vođeni posjet našoj televiziji.

U subotu, 5. listopada, otvorit ćemo vam vrata RTL-a i otkriti tajne zanata stvaranja i emitiranja televizijskog programa, čarolije moderne tehnologije te crtice iz svakodnevnog rada vaših omiljenih televizijskih lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UNESCO je 1994. godine, u spomen na isti datum 1966. godine, kada je potpisana Preporuka o statusu učitelja, proglasio 5. listopada Svjetskim danom učitelja, stoga poseban poziv ide učiteljima i profesorima da povedu učenike na RTL.

Image
DVA DESETLJEĆA ZAJEDNO /

RTL slavi 20. rođendan: Omiljena TV lica otvaraju slavljeničke mjesece

Image
DVA DESETLJEĆA ZAJEDNO /

RTL slavi 20. rođendan: Omiljena TV lica otvaraju slavljeničke mjesece

Svi koji nas žele posjetiti u Krapinskoj 45 u Zagrebu mogu se prijaviti slanjem maila na danotvorenihvrata@rtl.hr do 3. listopada u podne. Imajte na umu da je broj mjesta ograničen, stoga požurite s prijavom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje vas zanimljiva i informativna šetnja hodnicima i uredima u kojima nastaju naše informativne, zabavne i edukativne minute, posjet studiju iz kojeg svakoga dana donosimo najvažnije informacije iz zemlje i svijeta te druženje s licima RTL-a, a moći ćete isprobati kako je to voditi RTL Danas i RTL Direkt ili se teleportirati na obalu mora. Povedite i najmlađe, čeka ih Kockić!

POGLEDAJTE VIDEO: Novi izgled, novo ruho, ali s modernim i inovativnijim vizualom. Na RTL su stigle velike promjene

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo