NOVA REPERSKA NADA / Upoznajte hrvatskog Eminema!

Možete li izgovoriti devet riječi u sekundi? Jedan bjelovarski reper tvrdi da to može kao od šale! Fil Tilen nova je nada domaćeg hip-hopa, a nakon što se nazvao hrvatskim Eminemom i objavio singl 'Debela', kritičari su ga proglasili pravom reperskom nadom.

1.5.2012.
18:00
VOYO logo

Iako bi mnogi mladi i široj javnosti nepoznati reperi, poput SlavenaBerića, voljeli čuti da podsjećaju na Eminema, on to smatra lošom reklamom.

"S jedne strane to je super stvar ali sa druge ne želim da me trpaju u takav koš", kaže Slaven, koji baš poput stranih zvijezda ima svoje umjetničko ime - FilTilen!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo Fil je od nadimka kao filozof, a Tilen je alterego, onaj zločesti u meni, kada me ponese na bini", pojasnio je Slaven.

Fil Tilena proslavila je pjesma "Debela", a u ulozi glumca u njegovom spotu našao se i poznati reper MarinIvanovićStoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tek sad smo počeli surađivati, on se javio jer mu se svidio moj stil i odlučio je sudjelovati u tom spotu".

Slaven Berić inače je rodom iz Bjelovara gdje je živio s majkom, bakom i djedom, a oca nije nikada upoznao. Ono što ga izdvaja od drugih repera, kako tvrdi, je njegova sposobnost da u sekundi izgovori čak devet riječi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sekunda je ponekad doista duga, a ovom neobičnom reperu jednako neobični rekord možda posluži kao ulaznica za hrvatsku urbanu scenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo