'nikome nisam rekao' / Umirovljenik iz Zagreba postao milijunaš: 'Nastavljam živjeti istim stilom života i navike neću mijenjat'

Image
Foto: SUSANN PRAUTSCH/DPA/PIXSELL

'Uvijek igram dvije kombinacije quick pick za 30 kuna, a osim Eurojackpota igram i Loto 7/39'

17.5.2018.
14:45
SUSANN PRAUTSCH/DPA/PIXSELL
VOYO logo

68-godišnji umirovljenik iz Zagreba je 4. svibnja na Eurojackpotu osvojio 5+1 dobitak vrijedan 2,9 milijuna kuna, a kao im mnogi drugi koji su osvojili milijunske dobitke, izrazio je želju da ostane anoniman.

"Da se nisam nadao, ne bih ni igrao, no nisam mislio da ću dobiti. Do sada sam osvajao niže dobitke na Eurojackpotu, jednom sam imao četiri pogođena broja, a nekoliko puta po tri. Uvijek igram dvije kombinacije quick pick za 30 kuna, a osim Eurojackpota igram i Loto 7/39. Za sedmicu imam brojeve, no nisu u pitanju neki važni datumi ili obljetnice. Odabrani su bez razloga i sad su već dugi niz godina moja kombinacija", rekao je umirovljenik, prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako nastavlja živjeti istim stilom života te da navike neće mijenjati.

"I dalje ću voziti stari auto, samo ću ga sada lakše popraviti. Igrat ću kao da nisam osvojio, a ovaj iznos bit će na sigurnom i koristit ću ga po potrebi. Ono što me najviše veseli je osjećaj sigurnosti za budućnost i to što više ne moram misliti o tome hoće li mi mirovina biti dostatna za taj mjesec ili ne. Za sada nikome nisam rekao za dobitak, a mislim da će tako ostati i dalje kazao je dobitnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog petka glavni dobitak Eurojackpota iznosi 576 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo