Specijalna policija u akciji /

Uhićen naoružani Požežanin koji je zatočio susjede i prijetio: nedavno pušten iz zatvora

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Osječka Specijalna policija nakon šest sati zaključila je akciju u Požegi uhitivši 43-godišnjaka koji je izazvao talačku situaciju prijetivši bombom i zatočivši susjede u kuću

10.10.2017.
16:04
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Policija je, podsjetimo, po dojavi građana došla na adresu u požeškoj Ulici Janka Jurkovića, gdje je muškarac star 43 godine prijetio bombom, i to susjedima i policijskim službenicima nakon što su izašli na teren. Nakon višesatne akcije u 15.30 sati uhitili su ga policijski službenici Specijalne policije. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, obznanili su iz PU Požeško-slavonske.

Na teren su izašle policija i Hitna pomoć, piše 034portal, doznajući da se radi o bratu "budućeg", kako se po Požegi naveliko govori, načelnika PU Požeško-slavonske. Naime, riječ je o bratu Željka Grgića, koji bi navodno zbog svojih jakih političkih veza trebao biti imenovan na to mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljudskih žrtava i intervencija Hitne pomoći nije bilo. Počinitelj prijetnji otprije je poznat policiji, a nedavno je pušten iz zatvora gdje je izdržavao kaznu zbog niza razbojništva i pljački.

Pročitajte više:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Muškarac naoružan bombom u Požegi zatočio nekoliko susjeda: prije par dana također prijetio bombom

Uskoro nakon incidenta, pojavila se informacija kako je isti muškarac koji je svoje susjede zatočio kao taoce prije samo par dana također prijetio bombom. Srećom, cijela situacija je stavljena pod kontrolu, muškarcu je određen uvjet i istog je dana pušten na slobodu.

Susjedi tvrde da je muškarac problematična osoba s psihičkim problemima i da nije prijateljski naklonjen susjedima, javlja 034portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo