PU zagrebačka / Uhićen je vozač koji je naletio na djevojčicu pa pobjegao s mjesta nesreće

Image
Foto: Pixell

Policija je uhitila vozača nakon opsežnog kriminalističkog istraživanja

4.12.2018.
16:10
Pixell
VOYO logo

Policija je uhitila vozača koji je 29. studenog, u večernjim satima, naletio na djevojčicu pa pobjegao s mjesta nesreće. 

"Vozač i vozilo pronađeni su danas na području Trešnjevke te je vozač zbog sumnje da je upravljao osobnim automobilom marke Opel Corsa  zagrebačkih registarskih oznaka doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje", objavila je zagrebačka policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju da je uhićenju prethodilo opsežno kriminalističko istraživanje tijekom kojega su provjerili više stotina vozila.

"U prometnoj nesreći dijete je teško ozlijeđeno, a liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Nakon prometne nesreće nepoznati je vozač prema tada dostupnim informacijama, najvjerojatnije osobnim automobilom marke Opel Corsa, stariji model, tamnije boje, napustio mjesto događaja, a da prethodno nije pružio pomoć ozlijeđenom djetetu niti je o tome obavijestio policiju", izvijestila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pješačkom prijelazu u Baštijanovoj ulici u Zagrebu neodgovorni je vozač naletio na četrnaestogodišnjakinju. Udarac ju je odbacio uz rub ceste, a vozač je pobjegao.

Djevojčica je krvave glave potom sjela na rubnik, dok joj nisu prišli prolaznici i pomogli. Bila je prebačena u Klaićevu bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od siline udara djevojčici je slomljena potkoljenica, a imala je i površinsku ranu na glavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo