PREVOZIO 23 OSOBE /

Uhićen državljanin Srbije koji je ilegalno pokušao prevesti migrante u Hrvatsku

Image
Foto: MUP

U ponedjeljak na području Slunja policijski službenici zaustavili su kombi vozilo švedskih registarskih oznaka kojim je upravljao 60-godišnji državljanin Srbije

6.6.2018.
12:55
MUP
VOYO logo

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma dovršili su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjim državljaninom Srbije.

Naime, u ponedjeljak 4. lipnja na području Slunja, policijski službenici zaustavili su kombi vozilo švedskih registarskih oznaka kojim je upravljao 60-godišnji državljanin Srbije. Provedenim kriminalističkim istraživanjem 60-godišnjaka se sumnjiči da je iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos, u nehumanim uvjetima, u kombi vozilu prevozio 23 strana državljana, u namjeri da im omogući da ilegalno izađu s teritorija Republike Hrvatske i uđu na teritorij druge države članice Europske unije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku PU karlovačke te će uz kaznenu prijavu biti doveden na nadležno državno odvjetništvu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo