UČENIKE TREBAO VOZITI NA IZLET, A POJAVIO SE PIJAN: / Policija uhvatila vozača autobusa i privela ga u stanicu

Image

Policajci su došli u redovnu provjeru stanja autobusa prije polaska na put sa školarcima, a ta provjera uključuje i alkotestiranje vozača.

29.5.2018.
12:12
VOYO logo

Učenici Osnovne škole Ive Andrića iz novozagrebačkog naselja Sopot trebali su u 8 sati ujutro krenuti na izlet u dvorac Trakošćan, no polazak je odgođen jer je vozač autobusa bio pijan.

Naime, kako piše Jutarnji, policajci su došli u redovnu provjeru stanja autobusa prije polaska na put sa školarcima, a ta provjera uključuje i alkotestiranje vozača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je vozač bio pod utjecajem alkohola, a navodno se radilo o jednom promilu alkohola u krvi,, odveden je na prekršajnu obradu pa je autoprijevoznik poslao drugog vozača.

"Škola redovito zove policiju u nadzor autobusa i vozača prilikom polaska učenika na izlet te je tako i danas policija obavila pregled. Alkotestom je utvrđeno da vozač ima alkohola u krvi. Pozvan je novi vozač i nakon odobrenja policije, učenici su s neznatnim zakašnjenjem krenuli. Sretno su stigli u Trakošćan i uživaju u izletu", rekla je za Jutarnji ravnateljica škole DubravkaMiklec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo