U SDP-U VEĆ KRENULI POZIVI ZA ODLAZAK BERNARDIĆA: Jasna poruka europarlamentarke Borzan: ' Ja znam da ne bih ostala'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Iako ispočetka suzdržane, sve su glasniji pozivi za odlazak Bernardića sa čela SDP-a

5.7.2020.
19:44
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Na rezultate izbornih anketa osvrnula se SDP-ova europarlamentarka Biljana Borzan, koja je poslala jasnu poruku "Teško je govoriti što bi netko drugi trebao napraviti, ali ja znam da ja ne bih ostala", rekla je, ali ipak dodala kako je bilo predsjednika koji su gubili izbore i ostali, te kako SDP nije stranka "koja gazi svoje ljude i svoje predsjednike nego ako osjetimo da je to osoba koja ima perspektivu dajemo im druge šanse", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto suzdržaniji, ali i dalje jasan bio je Arsen Bauk, koji je istakno da će "u jednom krugu krugu istaknutih ili manje istaknutih članova razgovarati kako će izgledati SDP nakon ovih izbora". Ranije je govorio kako i to što je SDP treća lista samo u prvoj izbornoj jedinici, gdje je nositelj bio Davor Bernardić, možda ukazuje da je problem u vodstvu.

Za Branka Grčića ipak je prerano govoriti o ostavci Davora Bernardića, a rezultati su mu veliko iznenađenje. "Pitanje je kako će se formirati nova vlada, to je isto neizvjesno. Ali je činjenica da relativni pobjednik uzima u ruke ovu priču", kaže Grčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo