samo oštro / U Saboru popustile sve kočnice u komunikaciji, a što na to kaže stručnjak za komunikaciju

Božo Skoko komentira prepucavanja i teške riječi koje su ovih dana pale u Saboru

10.11.2017.
19:15
VOYO logo

Iako traje cijeli dan rasprava se još nije ni zahuktala - tako da se procjena kraja raspave potpredsjednika Sabora Rainera - ako neće biti odustajanja, ne čini izglednom.  
A poznato je da saborski zastupnici smišljaju konstrukcije kako bi jače odjeknule u javnosti - no je li uistinu komunikacija u Saboru primjerena  pitali smo stručnjaka za političku kominakaciju. 

"Ovakav način komunikacije ne da nije primjeren samo jednom parlamentu već nije primjeren općenito javnoj komunikaciji. Ruši ne samo etičke standarde već i standarde dobrog ukusa.Možda su mediji na jedan način pridonijeli tome jer jednostavno ako je netko ima neku zvučniju izjavu, onda završi jednostavno u prvim minutama vijesti, dnevnika, dobije svoje naslovnice na portalima. Samim time oni pokušavaju biti što, neću reći kreativniji, već što provokativniji kako bi se pojavili u medijima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Pokazuje da jednostavno kultura javne komunikacije više nije važna. Da možemo koristiti bilo koje riječi i u bilo kojem kontekstu. Ako su takve riječi primjerene Hrvatskom saboru onda kako čudo što ih doživljavamo u učionicama i na ulici", poručio je Božo Skoko, stručnjak za komunikaciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike