samo oštro / U Saboru popustile sve kočnice u komunikaciji, a što na to kaže stručnjak za komunikaciju

Božo Skoko komentira prepucavanja i teške riječi koje su ovih dana pale u Saboru

10.11.2017.
19:15
VOYO logo

Iako traje cijeli dan rasprava se još nije ni zahuktala - tako da se procjena kraja raspave potpredsjednika Sabora Rainera - ako neće biti odustajanja, ne čini izglednom.  
A poznato je da saborski zastupnici smišljaju konstrukcije kako bi jače odjeknule u javnosti - no je li uistinu komunikacija u Saboru primjerena  pitali smo stručnjaka za političku kominakaciju. 

"Ovakav način komunikacije ne da nije primjeren samo jednom parlamentu već nije primjeren općenito javnoj komunikaciji. Ruši ne samo etičke standarde već i standarde dobrog ukusa.Možda su mediji na jedan način pridonijeli tome jer jednostavno ako je netko ima neku zvučniju izjavu, onda završi jednostavno u prvim minutama vijesti, dnevnika, dobije svoje naslovnice na portalima. Samim time oni pokušavaju biti što, neću reći kreativniji, već što provokativniji kako bi se pojavili u medijima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Pokazuje da jednostavno kultura javne komunikacije više nije važna. Da možemo koristiti bilo koje riječi i u bilo kojem kontekstu. Ako su takve riječi primjerene Hrvatskom saboru onda kako čudo što ih doživljavamo u učionicama i na ulici", poručio je Božo Skoko, stručnjak za komunikaciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo