više dojava na 112 / U Rijeci popadala stabla, u Malinskoj ispumpavali vodu iz kuće. Kvarner pogodilo nevrijeme

Image
Foto: Goran Kovacic/Pixsell/Ilustracija

Unutrašnjost Hrvatske i sjeverni Jadran pogodilo grmljavinsko i pljuskovito nevreme. Pogođena je Rijeka. Popadalo nekoliko stabla te se promet teže odvija zbog vode. U Malinskoj su na otoku Krku već intervenirali vatrogasci zbog prodora vode u jedan objekt

30.7.2023.
9:25
Goran Kovacic/Pixsell/Ilustracija
VOYO logo

U nedjelju je dijelove Hrvatske ponovno pogodilo jako grmljavinsko nevrijeme s pljuskovima. U Rijeci je tom prilikom došlo do pada nekoliko stabala te se promet na cestama teže odvija.

"Županijski centar 112 Rijeka zaprimio je više dojava građana da je uslijed grmljavinskog nevremena i pljuskova jutros na području Rijeke došlo da pada nekoliko stabala, otežanog odvijanja prometa", objavilo je Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a na svojem Twitter profilu te su dodali kako su u Malinskoj na otoku Krku intervenirali vatrogasci zbog prodora vode u jedan objekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše 24sata, voda se u Rijeci slijeva niz ulice. Sjeverni je Jadran pogodila velika kiša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kiša i obilježili su jutro u zapadnim i sjeverozapadnim krajevima te na sjevernom Jadranu. U kratko vrijeme lokalno je pala veća količina kiše : Senj 30 mm, Rijeka 27 mm, Malinska 23 mm, Delnice 20 mm, Rab 16 mm", objavio je DHMZ.

Podsjetimo, DHMZ je izdao žuto i narančasto upozorenje za unutrašnjost Hrvatske i sjeverni dio Jadrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: OPG u nevremenu ostao bez gotovo svega: Digli kredit, skoro završili projekt, a sada im ostao samo dug

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo