U PULI PREMINUO TURIST IZ ITALIJE: / U bolnicu je primljen zbog maligne bolesti, a bio je pozitivan na Covid-19

Image
Foto: Dusko Marusic /PIXSELL

U pulskoj bolnici od posljedica osnovne maligne bolesti umro je 72-godišnji talijanski turist kojemu je pri tri dana utvrđeno da je covid-19 pozitivna osoba

8.8.2020.
10:49
Dusko Marusic /PIXSELL
VOYO logo

U Istri u posljednja 24 sata nema novozaraženih, a u pulskoj bolnici umro je 72-godišnji Talijan kojemu je prije tri dana, pri prijemu u bolnicu zbog maligne bolesti, utvrđena zaraza novim koronavirusom. Od načelnika istarskog Stožera Civilne zaštite Dine Kozlevca u subotu se doznaje da je u pulskoj bolnici od posljedica osnovne maligne bolesti umro 72-godišnji talijanski turist kojemu je pri tri dana utvrđeno da je covid-19 pozitivna osoba.

Hospitaliziran zbog maligne bolesti

On je boravio u Istri, testiran je na prijemu Opće bolnice Pula zbog osnovne bolesti, zbog koje i hospitaliziran. Za njega se pripremao postupak povratka u matičnu državu, ali je nažalost umro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom protekla 24 sata u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 170 uzoraka briseva na Covid-19, a u tom je razdoblju izliječeno sedam osoba, pa je trenutno 37 aktivnih Covid-19 pozitivnih osoba. U mjerama samoizolacije nalazi se 116 osoba.

"Situacija je pod kontrolom, imamo sve manje zaraženih osoba , a sve više izliječenih. Uz poštivanje svih mjera, nadamo se da će tako i ostati", poručio je načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo