U prosincu kreće 'Totalna, totalna rasprodaja'

Splićani su se dosjetili kako se riješiti viškova koji zauzimaju skladišta, te u isto vrijeme usrećiti svoje sugrađane u ovo krizno vrijeme.

11.10.2010.
16:13
VOYO logo

Od 17. do 19. prosinca 2010. u sportskom centru Gripe Splićani će moći uživati u velikoj rasprodaji.

"Zamisao nam je da uoči Božića i Nove godine tvrtke oslobode skladišta za novu robu, a da kupci na prodajnom sajmu na Gripama po povoljnim cijenama dođu do željenih artikala. Želimo na taj način pripomoći lokalnom gospodarstvu, ali i razveseliti kupce'', rekao je Josip Kurbaša, direktor tvrtke Infula, koja je glavni organizator događaja, koji se organizira pod nazivom "Totalna, totalna rasprodaja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje da će prodajnim sajmom proći oko 20.000 kupaca, koji će od izlagača i prodavača "tražiti i cijene prilagođene nazivu događaja".

Organizatori su prihvatljivim cijenama odlučili nastupiti prema izlagačima i prodavačima, a sve s ciljem da "Totalna, totalna rasprodaja!" ne bude klasični sajam nego mjesto na kojem će tvrtke rasprodati svoju robu te time obradovati i sebe i krajnje kupce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu nema prevarenih, svi profitiraju", rekao je za Business.hr Kurbaša.

Kaže i kako je interes zasad velik te da mu se čini da je ideja pogođena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će tvrtke iskoristiti ovu prigodu i da ćemo dati barem mali doprinos lokalnom gospodarstvu. Nadam se da će nam se javiti i neke tvrtke koje još nismo pozvali, jer će tako rasprodati zalihe. Dakle, neće samo izlagati već zaraditi. A mi ćemo kupcima omogućiti raznovrsnije artikle po povoljnim cijenama", zaključio je Kurbaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo