We Love Sound /

U petak u Zagreb stiže Jackmaster - prema izboru fanova, drugi najbolji DJ svijeta 2016.

Image
Foto: Sonus

Stil ovog talentiranog DJa iz Glasgowa se može opisati kao vožnja, od zaboravljenih disco trackova savršeno ukomponiranih u house i techno glazbu

23.4.2017.
10:09
Sonus
VOYO logo

Organizatori We Love Sound događaja počastit će zagrebačku publiku još jednim gostovanjem. Ovog petka, 28. travnja u goste nam dolazi mladi britanski DJ koji je prema izboru slušatelja i fanova Resident Advisora izabran za drugog najboljeg DJa 2016. godine. Također, izabran je i za najboljeg DJ i nagrađen kao 'Best DJ', DJ časopisa Best of British Awards.

Stil ovog talentiranog DJ-a iz Glasgowa se može opisati kao vožnja, od zaboravljenih disco trackova savršeno ukomponiranih u house i techno glazbu. Jackmaster je dosad nastupio u brojnim klubskim institucijama klabinga, ali nakon nastupa na hrvatskim festivalima - Sonus festivalu, Unknownu i Dimensionsu, zagrebačka publika će ovog petka imati priliku čuti mladog Britanca koji svaki put svojim setom priušti odličnu zabavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Jackmastera, nastupit će velika nada hrvatske elektroničke scene s trenutnom adresom u Berlinu – Homeboy, čiji live je oduševio brojne fanove diljem svijeta te hrvatski DJ- i Marjan Felver i Jogarde koji će nastupiti u back 2 back DJ setu.

Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine  i prodajnih mjesta. Promo ulaznice su još kratko dostupne po cijeni od 80 kn. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo