Okrutnost prema životinjama / U Medulinu iz zračne puške nastrijeljena dva psa, vlasnica: 'Tim ljudima bi preporučila liječenje'

Image
Foto: Facebook

'Pse svakodnevno tuku ili ih truju ili gađaju. To ne razumijem i ne volim. Jer tko ne voli životinje... Ne razumijem ljude koji bilo kome nanose zlo', izjavila je vlasnica pasa

27.4.2016.
8:38
Facebook
VOYO logo

U medulinskom naselju Burle prošli su tjedan iz zračne puške nastrijeljena dva psa čiji je vlasnik žena koja stanuje u tom naselju, piše Glas Istre.

Labrador Vitar star sedam godina ranjen je u slabinu, a mješanca Juru meci su samo okrznuli po šapi i leđima i on se brzo oporavio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje sumnja li na nekog tko bi mogao nauditi njenim psima, vlasnica je kazala da ne može optužiti nikoga.

"Pse svakodnevno tuku ili ih truju ili gađaju. To ne razumijem i ne volim. Jer tko ne voli životinje... Ne razumijem ljude koji bilo kome nanose zlo i ne znam što bih im preporučila. Liječenje", zaključila je Medulinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Labradora je u nedjelju pregledala veterinarka Andrea Faggian Matić koja je poručila da je pas namjerno pogođen. Dodala je kako stalno na rentgenskim snimama masa, koji su dovedeni iz nekog drugog razloga, otkriva metke u tkivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo