Dvodnevna radionica / U Međimurju krenula prva Studentska govornica

Image
Foto: emedjimurje.hr

Dvodnevna radionica u koju se uključilo 11 studenata Učiteljskoga fakulteta, Međimurskoga veleučilišta i studija Sestrinstva, održava se u sklopu projekta INGI (Inkubator govorne izvrsnosti), uz realizaciju predavača, govornih trenera Ines Carović, Davora Stankovića i Tene Žganec.

27.10.2016.
13:52
emedjimurje.hr
VOYO logo

Svi redom, kao eminentni stručnjaci u području govorništva, studentima su ovime dali priliku da kroz radionice i vježbe u 20 govorničkih sati ojačaju svoje govorničko samopouzdanje i nauče govoriti s lakoćom.

Međimurje je s razlogom prvi domaćin Studentske govornice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Međimurje je zaista kraj koji prednjači u podizanju ljestvice u ulaganju u obrazovanje i izvrsnosti, pa je i logično da bude prvo u takvom poduhvatu“, objasnila je začetnica projekta Ines Carović, ponosna što je Međimurje prepoznalo važnost govornog umijeća, uz to najavivši kako će ovakvih, ali i sličnih radionica biti sve više.

Naime planira se provođenje dva puta godišnje, na tri različite razine, za učenike 7. i 8. razreda osnovne škole (TEEN govornica), srednje škole (Školska govornica) i za studente (Studentska govornica). „Takve radionice povećavaju govorničko samopouzdanje i komunikacijske vještine te su polaznici vrlo uspješni u svojim govornim nastupima“, jasna je Carović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podršku mladim i uspješnim ljudima, koji uz sve vrline i studentske obaveze žele unaprijediti i svoju govornu izvrsnost, dao je i župan Međimurske županije Matija Posavec.

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo