TJEDNI PREGLED RTL-OVIH PRIČA /

U Lisinskom održana najveća 'gaža', ministar Marić za blagdane podijelio dobre i loše vijesti, a budućnost nam ovisi o 'kopanju' zlata

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL

RTL-ovi urednici reporteri i ovaj su tjedan pripremili mnoge jake televizijske priče, a pojedina gostovanja ekskluzivno su otkrila što nas očekuje u narednoj godini

16.12.2017.
10:15
Robert Anić/PIXSELL
VOYO logo

I ovoga tjedna general Slobodan Praljak bio je jedna od glavnih tema. U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u zagrebu održala se komemoracija za generala Praljka, a unatoč informacijama da niti jedna od relevantnih političkih stranaka neće poslati izaslanike, kao ni HDZ, komemoraciji prisustvuje aktualni ministar branitelja iz redova HDZ-a Tomo Medved, a osim njega među viđenim gostima još su bili Milijan Brkić, Vladimir Šeks, Miroslav Tuđman te Marko Perković Thompson. Kamere RTL-a bile su tamo.

Kako izgledaju novovjeki kopači zlata tj. rudari Bitcoina u RTL Direktu objasnili su Ivan Petrić i Ivan Glavaš, Blockchain poduzetnici koji imaju nekoliko startup projekata zasnovanih na Blockchain tehnologiji na osnovu koje se i proizvodi Bitcoin i ostale kriptovalute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki u Zagrebu neće vidjeti Advent, koji proglašen najboljim u Europi. Na rubu središta grada je naselje u kojem mnogi žive ispod razine ljudskog dostojanstva. U svom skromnom, trošnom i dotrajalom domu na kauču nas je dočekao gospodin Muhamed Mišo i ispričao svoju tužnu priču. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo