U Hrvatskoj postoji nelegalno prisluškivanje, imam određene informacije

Sukob na relaciji premijer Zoran Milanović i bivši ministar finacija Slavko Linić kometirao je u razgovoru za Media servis i šef HSLS-a Darinko Kosor.

4.6.2014.
18:39
VOYO logo

"Njihova suradnja izašla je izvan svih okvira i sada opterećuje cijelu hrvatsku javnost", poručuje Kosor te dodaje:

"Stavljanje problema ispod tepiha i dnevno napadanje jednih drugih, skretanje pažnje s ozbiljnih gospodarskih i društevnih problema te neprovođenje reformi, to mi se sve čini kao neko zamagljivanje. Stoga, očekujem od Glavnog odbora SDP-a da preuzme političku odgovornost za trenutnu situaciju u Hrvatskoj, ne premijer ili predsjednik stranke, nego Glavni odbor, jer upravo su oni odgovorni za trenutno stanje u zemlji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li bilo prisluškivanja, o kojem govori bivši ministar Linić, Kosor kaže:

"U Hrvatskoj postoji nelegalno prisluškivanje, ja sam u to u potpunosti uvjeren i imam određene informacije. Ipak, ne postoje službeni nalozi, nego je riječ o obavještajnom podzemlju, u kojem djeluje i dio ljudi koji radi u službama i tako je od 90-tih godina do danas. Uvjeren sam da je točno ono što je rekao predsjednik Josipović, dan nije bilo službenih naloga za prisluškivanje, ali sam isto tako uvjeren da je bilo prisluškivanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo