svi su dobro /

U helikopteru HRZ i PZO-a rođena beba, druga trudnica pri slijetanju prevezena u bolnicu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kapetan posade satnik Dražen Pavlić istaknuo je da je posada u svakom trenutku fokusirana na izvršenje zadaće

14.7.2015.
15:21
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U helikopteru Mi-171Sh u sastavu Eskadrile višenamjenskih helikoptera (EVH) 91. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO), danas, 14. srpnja 2015. godine, u 13 sati i 11 minuta rođena je beba na hitnom medicinskom letu na relaciji otok Lošinj - letjelište Grobnik kod Rijeke.

Posadu Eskadrile višenamjenskih  helikoptera (EVH) koja je prevezla trudnicu, činili su satnici Dražen Pavlić i Marijan Galić, časnički namjesnik Krunoslav Sakač i stožerni narednik Želimir Novoselec. U helikopteru se također nalazila još jedna trudnica koja je nakon slijetanja helikoptera na letjelište Grobnik vozilom prevezena u KBC Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan posade satnik Dražen Pavlić istaknuo je da je posada u svakom trenutku fokusirana na izvršenje zadaće.

"Let je protekao u najboljem redu do slijetanja na Grobnik, gdje smo uspjeli na brzinu čestitati majci na rođenju djevojčice i poželjeti i drugoj trudnici sve najbolje. Najvažnije je bilo čuti kako su i majka i beba dobro, a naša je posada morala odmah krenuti na još jednu zadaću hitnog medicinskog prevoženja", rekao je satnik Dražen Pavlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo