Mateo Kovačić kao gost iznenađenja /

U Dubrovnik stiže kamp Real Madrida: 'Gradu treba više nogometa!'

Image
Foto: Goran Mratinović

Konferencija za novinare povodom održavanja Kampa Real Madrida u Dubrovniku od 25. do 29. kolovoza održana je danas u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, kojoj su prisustvovali imali direktor i organizator za Real Madrid Clinic Foundation Zlatko Marić, zamjenik gradonačelnika Željko Raguž, pročelnik UO za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić, a gost iznenađenja bio je i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

12.7.2016.
13:15
Goran Mratinović
VOYO logo

'To je važno za djecu, da mogu trenirati u ovakvom kampu. U Real Madridu sam već godinu dana i to je najbolji klub. U Dubrovniku svakako treba više nogometa, drago mi je što sam tu i što sam pozvan,' kazao je Kovačić.

Image
Foto: Goran Mratinović

Riječ je imao i zamjenik gradonačelnika Željko Raguž.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovo je drugi put da se kamp održava u Hrvatskoj, prvi put u Dubrovniku koji je prepoznat kao rasadnik talenata odakle sportaši idu u velike klubove. Nadam se da će se veliki broj dječaka od sedam do 17 godina se pojaviti na treninzima. Znamo da su i pojedini Dubrovčani pošli u velike klubove. Nažalost, imamo klubove koji su se borili u trećim ili županijskom ligama. Dubrovnik se kao sami brend pojavljuje ne samo na način da dolaze i naše, i internacionalne zvijezde, uz Coca Colu koja je uz Pariz i London prepoznala Dubrovnik, uz Igru prijestolja i Star Wars, nego sada imamo i navedeni kamp pa iznenađenjima nema kraja. Drago nam je i da je najtrofejniji klub prepoznao Dubrovnik,' kazao je Raguž.

Video i fotogaleriju s konferencije pogledajte na portalu Dubrovački dnevnik

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo