Burek u UAE / U Dubaiju otvorena Mlinarova prva franšizna poslovnica: hrvatski pekarski proizvodi i na Bliskom istoku

Image
Foto: Mlinar

Domaći lanac pekara Mlinar izvijestio je o otvaranju prve franšizne poslovnice na Bliskom istoku, točnije u jednom od središta Ujedinjenih Arapskih Emirata

25.7.2017.
11:11
Mlinar
VOYO logo

Mlinarovi proizvodi od jučer su prisutni u Dubaiju. "U sklopu uglednog Nadd Al Hamar Health Centra svoja vrata je danas otvorio i Mlinar caffe, koji će ondašnjim stanovnicima predstaviti hrvatske pekarske proizvode koji su već prisutni na europskom i australskom tržištu", obznanili su iz Mlinara.

"Prvi Mlinar caffe u Dubaiju nudi široki asortiman pekarskih delicija certificiranih oznakom Halal kvalitete, te su kao takvi pripremljeni, skladišteni i distribuirani prema svim standardima i zahtjevima Halal kvalitete. Stanovnici Dubaija sada mogu kušati Mlinarove pekarske delicije poput bureka, pizze, peciva od lisnatog tijesta, kruha i sendviča pripremljenih prema Mlinarovim standardima i recepturama, ali u skladu s Halal standardima", objavila je tvrtka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je prvoj u nizu franšiznih poslovnica koje će s Mlinarom na području UAE razvijati kompanija Alagar Investment LLC, Dubai s partnerima gosp.Faisal Mohamed Mejrin Al Marar i gosp.Ahmad Atwi.

Mlinar, dakle, širi tržišta. Njihovi su proizvodi dostupni u raznim dijelovima svijeta, od Münchena do Australije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike