ADIDAS KVARTOVSKI KROS / Trešnjevka je pokorena, ultimativni dvoboj kvartova na Folki!

Četvrti i pretposljednji po redu adidas kvartovski kros okupio je brojne zaljubljenike u trčanje koji su iskoristili lijepo i sunčano vrijeme za uživanje i rekreaciju na otvorenom.

16.9.2013.
17:16
VOYO logo

U muškoj konkurenciji pobjedu je ponovno odnio talentirani i neizostavni posjetitelj adidas kvartovskog krosa Marko Valičević dok je u ženskoj utrci očekivano pobjeda pripala mladoj i perspektivnoj trkačici Matei Matošević, državnoj prvakinji na srednje i duge pruge.

Matea je do pobjede stigla u novim adidas Energy BOOST™ tenisicama iz jesenske kolekcije koje su plijenile poglede drugih trkačica neodoljivom ljubičastom bojom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim vanjskim izgledom, BOOST™ tenisice oduševljavaju i funkcionalnošću jer koriste revolucionarnu tehnologiju proizvodnje uložaka za tenisice, koja pruža najveći povrat energije pri trčanju i prilagođava se gotovo svim uvjetima trčanja, poput neravnog terena i dugih dionica.

Image
Foto: promo

(FOTO: Matea Matošević, državna prvakinja na srednje i duge pruge)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od situacije u pojedinačnom poretku u ekipnom je došlo do potpune neizvjesnosti. Črnomerec je četvrtim mjestom u ovoj trci glatko ispustio veliku prednost i stvari su se zakomplicirale. Ekipa Trešnjevke je ugrabila novih 10 bodova i došla na samo bod zaostatka.

Pravi sukob kvartova očekuje nas na posljednjem krosu na Folki u kojem će, osim pobjedničkog pehara članovima ekipa biti uručene i posebne nagrade:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. mjesto = 10 startnina za Zagrebački maraton
  2. mjesto = 8 startnina za Zagrebački maraton
  3. mjesto = 6 startnina za Zagrebački maraton

Startnine će dobiti samo članovi ekipe koji će trčati finalnu trku, a mogu je koristiti za polumaraton ili maraton koji se trči 13.10.2013. u Zagrebu.

U pojedinačnoj konkurenciji, nagrade će biti adidas poklon bonovi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. mjesto = 1000kn
  2. mjesto = 800kn
  3. mjesto = 600kn
  4. mjesto = 400kn
  5. mjesto = 300kn

Sljedeći adidas kvartovski kros održat će se 28.9. u Folnegovićevom naselju. Prijaviti i obraniti boje svog kvarta možete već danas na: www.adidastrcanje.hr/kvartovski-kros/prijavi-se/

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo