Traži se žena koja bi pomogla bakici: /

'Ne zvuči kao posao iz snova, ali ja vjerujem da još postoje oni koji su željni graditi sebe davajući se drugima'

Image
Foto: Thinkstockphotos/Ilustracija

'U vremenu izvrnutih vrijednosti, ne zvuči kao posao iz snova, ali ja vjerujem da još postoje zaljubljenici u ljubav koji su željni graditi sebe davajući se drugima'. piše u oglasu

21.3.2017.
17:40
Thinkstockphotos/Ilustracija
VOYO logo

Na Facebook stranici 'Poslovi u Dubrovniku' osvanula je objava koja je oduševila korisnike grupe pa je u vrlo kratkom vremenu pobrala pozamašan broj 'lajkova'. 

'Dragi svi, ovo nije još jedan tipični oglas za sezonski posao. Naime, traži se žena koja je spremna preseliti se u jedno malo mjesto pokraj Stona i pomagati jednoj pokretnoj bakici u svakodnevnom obavljanju kućanskih poslova. Potrebna je i pomoć u vrtu, kao i kod spravljanja jela. None se ne snalazi kad su moderne tehnologije u pitanju, ali zato joj je narodna medicina u malom prsu. Glavno pitanje joj je 'hoćeš izjest štogod' jer bitno je da su ljudi oko nje sretni, nahranjeni, a najbitnije da 'goli prekopasa' nisu. Voća i povrća, kao i drugih domaćih proizvoda neće vam falit. Život s njom ostavlja traga, mijenja iz temelja, uz njenu bolnu iskrenostii neopterećenost trivijalnostima lakše se diše, lakše se sanja. Svakodnevnica će vam postati neprocjenjive priče iz mladosti, priče o bezvremenskoj ljubavi o kakvoj smo kao djeca sanjarili, o ljubavi koja je preživjela ratove, bolesti, godine i neimaštinu. U vremenu izvrnutih vrijednosti, ne zvuči kao posao iz snova, ali ja vjerujem da još postoje zaljubljenici u ljubav koji su željni graditi sebe davajući se drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim u osmijesima, plaću dobijete i u kunama - po dogovoru. Više informacija u inbox'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo