"NEĆE BITI LAKO": / Novogodišnje poruke Oreškovića, Petrova i Karamarka

Image
Foto: Pixsell, Jurica Galoić

U svojoj novogodišnjoj čestitki čelnik Mosta Božo Petrov istaknuo je kako je iza Mosta velik posao te je građane zbog novih izazova zatražio za potporu i pomoć.

1.1.2016.
16:05
Pixsell, Jurica Galoić
VOYO logo

Među brojnim čestitkama političara na Facebooku, građanima su sve najbolje poželjeli i novi mandatar Tihomir Orešković te čelnik Mosta Božo Petrov. Petrov je istaknuo da je Most odradio velik posao, ali je za nove izazove zatražio i pomoć građana.

"Vjerujemo da ćemo već u 2016. ostvariti dio reformskih ciljeva i napraviti prve korake u borbi protiv korupcije. Neće biti lako, no spremni smo za izazove. Želimo da nam se društvo zarazi optimizmom i odvažnosti prema promjenama na bolje", napisao je zahvalivši građanima i čestitajući im Novu 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orešković je, pak, uz čestitku naveo kako je "na svima nama da ovu godinu učinimo što boljom za cijelu Hrvatsku. Vjerujem da ćemo u tome i uspjeti"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u novogodišnjoj čestitci hrvatskim građanima istaknuo je kako u novu 2016. godinu ulazimo prepuni očekivanja i želja za boljim i kvalitetnijim životom, dodavši da će uspjeti postaviti temelje sretnije hrvatske domovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ulazimo u novu 2016. godinu prepuni očekivanja i želja za boljim i kvalitetnijim životom, za sretnijom nam domovinom. Pred nama je 366 dana velikih izazova, ali i velikih mogućnosti za dokazivanje toga što znamo i koliko možemo. Možda nećemo sve ciljeve ostvariti u idućih 366 dana, ali siguran sam da ćemo trasirati čvrst i siguran put za njihovo dostizanje", objavio je Karamarko u novogodišnjoj čestitci na Facebooku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je kako je hrvatski narod dokazao da može sve kad je jedinstven i kada ima jasan cilj pred sobom.

"Naš je cilj sretnija nam Hrvatska. Njega ćemo ostvariti svi mi zajedno. Poštovane građanke i građani Republike Hrvatske, Hrvatice i Hrvati u domovini i izvan nje, želim Vam u novoj 2016. godini puno zdravlja i obiteljskog mira. Želim da vam Nova godina u svakom pogledu bude bolja i uspješnija od prethodne", naveo je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PORUKA NA FEJSU: /

Predsjednica čestitkom prikupila više od 50 tisuća lajkova

Image
PORUKA NA FEJSU: /

Predsjednica čestitkom prikupila više od 50 tisuća lajkova

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo