DUBROVNIK JE ŠAMPION TURIZMA / Tortom, šampanjcem i pjesmom počela proslava na Stradunu

Image
Foto: dubrovački dnevnik

Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika danas su ispred crkve Svetog Vlaha prigodnim programom obilježili Svjetski dan turizma.

27.9.2016.
13:23
dubrovački dnevnik
VOYO logo

Uz proslavu Svjetskog dana turizma Dubrovnik je proslavio i ostvarenje tromilijuntog noćenja i dobitak nagrade za 'Šampiona turizma' koji mu je dodijelio Večernjak.

Program proslave započeo je u 11 sati uz zvuke klape Subrenum iz Župe dubrovačke nakon čega je slijedilla demonstracija transportera Društva Multiple skleroze, a koji omogućava ulazak u spomeničke objekte u invalidskim kolicima.Predstavljena i mapa za slijepe, koju je 2012. godine izradio dubrovački Lions klub , a koju su dubrovački gimnazijalci kreirali na Brailleovom pismu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: dubrovački dnevnik

Točno u podne okupljenima se obratio i gradonačelnik Andro Vlahušić koji je bio u društvu direktorice TZ grada Dubrovnika Romane Vlašić i pročelnika Upravnog odjela za poduzetništvo, more i turizam Vlaha Margaretića.

Gradonačelnik Vlahušić je čestitao Svjetski dan turizma posjetiteljima, gostima, sugrađanima i svima onima koji aktivno rade u turizmu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Dubrovački dnevnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo