RIJEČKI TRKAČI VELIKOG SRCA / Torpedo runnersi uručili donacije PK Forca i Udruzi osoba s cerebralnom i dječjom paralizom

Image

Članovi trkačke skupine Torpedo runners danas su obilježili završetak svog sudjelovanja u humanitarnoj kampanji „Odčepi za ulaznicu“ i kampanji Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“.

24.3.2016.
14:16
VOYO logo

Riječki trkači su za potrebe ove dvije kampanje uz pomoć svojih obitelji, prijatelja i kolega sakupili preko 33 kg plastičnih čepova. Grupne ulaznice za Nacionalni park Krka koje su zaslužili sudjelovanjem u kampanjama Torpedo runnersi ovom su prilikom uručili Jasni Lulić Drenjak, predstavnici Plivačkog kluba Forca te Miljenku Mišljenoviću, predsjedniku Udruge osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka.

U ime Torpedo runnersa Davorka Peran zaželjela je korisnicima ove dvije udruge puno zabave u nacionalnom parku te je izrazila nadu da će im taj izlet ostati dugo u pamćenju. Torpedo runnersi i sami će posjetiti Krku, i to 7. svibnja ove godine tijekom odlaska na Wings for life World Run u Zadru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Riječan.in.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo