Topolino 1.1 od 5 /

Torcida pokušava uništiti biznis pizzerije Mamićevog kuma: 'Konobar mi je podmetnuo nogu, pao sam!

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Nakon što je Zdravko Mamić od 22-godišnjaka na Braču zaprimio udarac šakom u glavu, mladića je navodno do dolaska policije zadržao Mamićev kum Ivan Ivančić, vlasnik pizzerije Topolino u Bolu

9.6.2017.
11:58
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Zdravko Mamić u srijedu na Braču pretrpio fizički napad od strane 22-godišnjeg mladića (situaciju su zabilježile nadzorna kamere), napadač je pobjegao. Ipak, bijeg nije bio uspješan jer je mladića do dolaska policije navodno zadržao Ivan Ivančić, inače Mamićev kum, koji već godinama na Braču vodi pizzeriju Topolino. Upravo su se Topolino i Ivančić našli na meti Torcide, koja aluzijama na "Mamićev posrtaj" - "trola" - a to sve kako bi srozali rejting objekta na Facebooku, Googleu i Trip Advisoru. Nazovimo to virtualnim hladnim ratom.

"Katastrofa - htjedoh pojesti pizzu, a konobar mi podmeće nogu i ja padam ispred ulaza", napisao je jedan od njih. "Imaju samo pizzu s plodovima mora", napisao je drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrana ima okus kao pasja kakica. Pizza ima okus po bljuvotini i mokraći", samo su neki od komentara. Upsut, neki su od ovih komentara napisani na engleskom jeziku, pretpostavljamo - kako bi strani turisti dobili dojam da se radi o najgoroj pizzeriji ikad.

"Čekali smo da nas konobar posluzi sigurno pola sata.On je naime izigrava nekog fudbalera s nekim potezima uklizavanja i iša loviti nekog dečka po rivi. Sami ne znamo šta se desilo tu al nije kulturno da konobar trci okolo po rivi a mi da čekamo hranu", komentar koji očito aludira na Mamićevo primanje udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konobari me vrijeđali da sam Balija, a mog druga Milorada da je šetnik", "Našli smo žohara u hrani", samo su neki od komentara, a da se radi i o Torcidašima, dokazuje komentar jednog korisnika koji je napisao "U pizzi od 4 sira, našao sam dvije muhe. Pozdrav od Torcide".

Uz ovakve komentare i ocjene, ne čudi što Topolino na Facebooku sada ima ocjenu 1.1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo