FOTO: /

Kuhamo se i na 34°C, ali osvježenje stiže već u nedjelju!

Do kraja tjedna u cijeloj zemlji bit će sunčano i vruće, osobito u četvrtak i petak. Temperature neće padati, nego ćemo se kuhati i na 36°C.

19.6.2013.
11:12
VOYO logo

Što se tiče srijede, već od samog jutra temperatura je bila visoka, pa je tako u 8 sati u Zagrebu izmjereno 26 stupnjeva, dok je na krajnjem jugu zemlje u Dubrovniku izmjereno 29 stupnjeva. U Zagrebu su u 13 sati bila 33 stupnja, kao i u Daruvaru, Splitu, Kninu, Krapini i Osijeku. Najviše je bilo u Županji, 34 stupnja Celzija. U Dubrovniku je izmjereno 28, u Zadru 30, a u Rijeci 31 stupanj.

Cijeli dan zadržat će se sunčano i vrlo vruće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sredinom dana i poslijepodne moguć je umjeren razvoj oblaka uz malu vjerojatnost za lokalni pljusak s grmljavinom. Vjetar slab. Najviša dnevna temperatura od 33 do 36°C.

Četvrtak i petak najtopliji

U četvrtak i petak će, prema podacima DHMZ-a, također biti sunčano, te vruće i vrlo vruće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnja temperatura u četvrtak kretat će se od 19 do 24°C, a ponegdje će biti i viša, a samo u gorju malo niža. Najviša dnevna temperatura većinom od 31 do 36°C.

Osvježenje stiže u nedjelju

Prognoze zasad nisu naklonjene onima koji teško podnose ove vrućine jer će se ovakvo vrijeme zadržati sve do kraja tjedna. Osvježenje bi moglo stići tek u nedjelju. Prema sadašnjim prognozama DHMZ-a, sljedeći tjedan očekuje nas pad temperature, kiša i grmljavina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo