TOMAŠEVIĆ UPOZORAVA U GOVORU: / 'Crni mrak se nadvija nad nama, ali mi smo novo svjetlo u hrvatskoj politici'

Image
Foto: Pixsell

'Zadovoljni smo našim rezultatom, više nego zadovoljni, ali u isto vrijeme smo zabrinuti s jačanjem krajnje desnice u Hrvatskoj i nema mjesta za trijumfalizam', upozorava

5.7.2020.
23:27
Pixsell
VOYO logo

U govoru u stožeru zeleno lijeve koalicije, Tomislav Tomašević istaknuio je kako su itekako zadovoljni osvojenim mandatima, ali i upozorava na opasnost

"Prije tri godine su nam rekli da ne možemo upasti u Gradsku skupštinu, prije dvije godine su nam rekli da ne možemo uzdrmati Bandića, prije godinu dana su nam rekli da sa 4 zastupnika ne možemo biti oporba u gradu, prije dva mjeseca su nam rekli da ne možemo upasti u Sabor, prije mjesec dana rekli su nam da ne možemo uzeti mandat izvan Zagreba, a pokazali smo da Možemo!, poručio je Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HDZ 66, RESTART 41: /

Plenković ostaje hrvatski premijer, Bernardić pred ostavkom; Možemo iznenađenje izbora

Image
HDZ 66, RESTART 41: /

Plenković ostaje hrvatski premijer, Bernardić pred ostavkom; Možemo iznenađenje izbora

Ujedinjeni u jednom cilju, da u Hrvatskom saboru dobijemo zelenu i lijevu opciju. Opciju koja će se boriti za socijalnu pravdu, za ekološku održivost i za rodnu ravnopravnost. Nismo imali stranačke resurse kao druge stranke, ali imali smo duh, kreativnost, inat i upornost, rekao je Tomašević, zahvalivši se svima koji su im dali glas.

Prvi korak je da uđemo u Sabor, drugi korak je da maknemo lokalne šerife od Dubrovnika do Pule, od Karlovca do Splita, a ponajviše da nakon 20 godina maknemo Bandića s vlasti! Već nakon ovih rezultata, već sada možemo reći - Zagreb je naš!, poručio je Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo nije kraj kampanje, ovo je početak gradnje jedne nove Hrvatske za 21. stoljeće. Zadovoljni smo našim rezultatom, više nego zadovoljni, ali u isto vrijeme smo zabrinuti s jačanjem krajnje desnice u Hrvatskoj i nema mjesta za trijumfalizam, ali mi ćemo se boriti. Crni mrak se nadvija nad nama, ali mi smo novo svjetlo u hrvatskoj politici i vjerujte nam kad vam kažemo - ugasit ćemo taj mrak", poručio je Tomašević u govoru u štabu, odnosno stožeru koalicije okupljene oko stranke Možem, prenosi N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo