TKO S / U JADNICI KOJI SU U FANTOMKAMA MLATILI SRBE? U pronalazak divljaka uključile su se i sigurnosne službe

Image

'Strukture su na tragu i prisluškuju se i telefoni. Očekuje se akcija policije odjednom prema svim počiniteljima'

24.8.2019.
14:43
VOYO logo

Glasnogovornica PU šibensko-kninske, Marica Kosor, kazala je za Večernji list da se intenzivno traga za počiniteljima divljaštva u kafiću u Uzdolju kod Knina. Podsjetimo, napadači s palicama u rukama imali su fantomke na glavi zbog čega je teže utvrditi o kome je riječ. Ozlijeđeni vlasnik kafića vjeruje da su on i gosti napadnutizbog srpske nacionalnosti za vrijeme gledanja utakmice Crvene Zvezde.

Drugi slučaj, onaj koji se dogodio isti dan u Đevrskama gdje se goste vrijeđalo po nacionalnoj osnovi i govorilo im se "da će Srbi opet bježati na traktorima", riješen je jer je vlasnica kafića zapisala registarske tablice golfa u kojem su u kafić došla tri alkoholizirana mladića. Dvojica od njih dobila su prijave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠOKIRANI VLASNIK RESTORANA KRAJ KNINA: /

'Ne mogu vjerovati da netko sa šipkom može udariti dijete od 16 godina'

Image
ŠOKIRANI VLASNIK RESTORANA KRAJ KNINA: /

'Ne mogu vjerovati da netko sa šipkom može udariti dijete od 16 godina'

Pomažu i sigurnosne službe

Zbog sakrivenog lica napadača koji su tukli goste policiji je istraga otežana. Tijekom napada je, kako su Večernjem listu rekli u kafiću, jednom od napadača fantomka pala s glave ili mu je skinuta. Navodno policija ima opis tog mladića. Ravnatelj policije je po nalogu premijera Andreja Plenkovića u petak u Kninu potvrdio da policija ima informacije i naznake o napadačima. Večernji list doznaje da su se u otkrivanje počinitelja uključile i sigurnosne službe.

Image

22.08.2019., Uzdolje - U restoranu Petko u Uzdolju napadnuti su ljudi koji su gledali utakmicu play offa Lige prvaka izmedju Young Boysa i Crvene zvezde. Vlasnica Branka Petko. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

"Strukture su na tragu i prisluškuju se i telefoni. Očekuje se akcija policije odjednom prema svim počiniteljima", rekao je Večernjaku izvor upoznat sa slučajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kninski gradonačelnik Marko Jelić ovaj je napad okarakterizirao kao "kukavički" te rekao da su uznemireni građani i hrvatske i srpske nacionalnosti. Kako kaže, Jelić očekuje od policije i pravosuđa da što skorije otkriju i počinitelje i oštro ih kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo