'Tko još HDZ doživljava ozbiljno?'

27.9.2011.
16:32
VOYO logo

'Hoćemo pravednu Hrvatsku, više rada i ulaganja, hoćemo više domaće hrane na tržištu, hoćemo olakšice obrtnicima i poduzetnicima, više radnih mjesta, višu razinu zdravstvene usluge, bolji standard...'', nabrajala je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor pred novinarima i okupljenim članstvom punih sat vremena.

Članovi HDZ-a su svaku njezinu rečenicu iz izbornog programa pozdravili gromoglasnim pljeskom, no oporbenjaci su istovremeno poručili kako je to predstava koju nitko ne shvaća ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''HDZ nije trebao trebao trošiti vrijeme na predstavljanje programa. Oni to čine već posljednjih 7 do 8 godina, a posljedice su vidljive – razorena ekonomija i opća apatija u društvu. Ovo što su oni danas predstavili to je lista dobrih želja za čije ostvarenje oni jednostavno nemaju potencijala'', rekao je Dragan Kovačević iz HNS-a.

Program može biti za njihovu internu upotrebu

SDP-ov Slavko Linić rekao je da ne želi previše gubiti vrijeme razgovarajući o HDZ-ovom izbornom programu, jer ''SDP ima svoj vlastiti program''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i da se putem komentara ne želi ''spuštati na razinu primitivizma Jadranke Kosor''.

Rječitiji je bio IDS-ov Damir Kajin, unatoč činjenici, kako je naglasio, da ga HDZ-ov izborni program ni najmanje ne zanima, pita se tko njihov program uopće shvaća ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ono što je Kosor nabrojala može biti za njihovu internu upotrebu. Ja se ne želim opterećivati time jer HDZ-ov program nema budućnosti, niti će ga itko ozbiljno shvatiti'', rekao je Kajin za Danas.hr.

Hrelja: 'Odličan' izborni program

Silvano Hrelja, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika, kaže da je teško vjerovati premijerkinim obećanjima, s obzirom kako su se vladajući do sada odnosili prema najugroženijom skupini društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ako HDZ neće rezati mirovine, onda su jako uvjerljivi. Od kada je Kosor za kormilom Vlade, umirovljenicima su pet puta smanjivanja prava'', ironičan je šef stranke umirovljenika, koji ističe da je u zadnje dvije godine kupovna moć hrvatskih umirovljenika pala za sedam posto.

"Odličan izborni program", sarkastično je komentirao Hrelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201109270085006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo