PITANJE DANA / Tko bi pobijedio u taekwondou, boksač Milanović ili košarkaš Plenković? Ovako vi prognozirate

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Milanović u opasnom borilačkom sportu, a discipliniran Plenković u košarci, na našoj anketi o taekwondou - jasno je tko bi odnio pobjedu

6.6.2024.
12:05
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

U srijedu je premijer Andrej Plenković u Banskim dvorima obukao kimono te stavio crni pojas. Dobio ih je na poklon od izaslanstva svjetske taekwondo federacije i hrvatskog saveza i odmah isprobao.

Po običaju, dobitnik potpiše i dasku te je razbije, no tu se Plenković ipak zaustavio, a demonstraciju snage prepustio Draganu Primorcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što se u svemu uspoređuje premijera Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića, tako nas je u anketi zanimalo tko bi od njih dvojice pobijedio u taekwondo natjecanju.

Možda je naše čitatelje uvjerio Milanović sa svojim izjavama o tome da je kao mladić trenirao boks. Iako je za Milanovića taekwondo pravi borilački sport, jednom prilikom komentirao je da je boks opasniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POZIRAO U KIMONU /

Plenkoviću oko trbuščića svezali crni pojas: Zoki je li te strah?

Image
POZIRAO U KIMONU /

Plenkoviću oko trbuščića svezali crni pojas: Zoki je li te strah?

Milanović je nedavno priznao da manje trči i da je manje fizički aktivan. "Slabiji sam, stariji. Nekada sam mogao trčati na Sljeme, ići biciklom na Biokovo nakon skoro cijele noći - ko premijer, onda pređeš 50-u i shvatiš da treba biti razuman, postoje barijere. Neke stvari ne možeš i ne bih trebao. Puno se i sjedi, previše se pije".

Dok premijer više voli davati podršku sportašima, njegov lik rijetko se spominje u sportu iako je kao mladić trenirao košarku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plenkovićev košarkaški trener Umberto Piasevoli komentirao je prije nekoliko godina njegovu igru u mladim danima: "Riječ je o jednom mirnom i stabilnom dječaku koji je nadasve volio košarku, međutim, nije zagrizao u onoj mjeri koliko je možda trebao. Doista je bio discipliniran".

Image
Foto: Net.hr

Milanović u opasnom borilačkom sportu, a discipliniran Plenković u košarci, na našoj anketi o taekwondou - jasno je tko bi odnio pobjedu. Zoran Milanović sa 75% glasova pobijedio bi Andreja Plenkovića koji je dobio 12 posto. Naravno, ovo je samo anketa o sportu i da ne zaključimo prebrzo, disciplina je i dalje bitna za sve vrste pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO 'The Eye of the Tiger' dobio ispomoć u 'razbijanju' daske. Vrijedi pogledati

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo