Glazbena diva / Tereza Kesovija u RTL Direktu komentirala suradnju s Letom 3: 'Mrle i Prle su divni dečki, to su dva gospodina'

Nakon 13 godina naša glazbena legenda snimila je novi spot

27.8.2020.
22:45
VOYO logo

Mnogi se glazbenici ovih dana žale da nemaju posla, da nemaju koncerte, da nemaju od čega živjeti, a jedna od naših najvećih glazbenica se ni nakon 60 godina karijere ništa ne žali nego samo radi.

Tereza Kesovija je prvi put nakon 13 godina snimila spot. I to ne bilokakav spot. Satima je na suncu sjedila za volanom kabrioleta, stajala na rubu provalije Limskog kanala, nema što nije radila u nekoliko dana zahtjevnih snimanja po Istri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da je stalno spremna za nove izazove 81 godišnja glazbenica je pokazala početkom godine kada je snimila pjesmu s bendom LET3. Sam u vodi traje osam minuta, teška je i zahtjevna pjesma, a to može samo Tereza. 

"Uvijek sam imala afinitete prema življim stvarima pa mi je dobro došlo raditi s tim dečkima. Mrle i Prle su divni dečki, predivno je bilo surađivati s tim ljudima, to su dva gospodina koji se znaju itekako lijepo ponašati", rekla je Tereza Kesovija gostujući u RTL Direktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i drugi glazbenici, zbog korone i ona nema nastupe. "Nemam, kako ću. Ne znam što bih rekla, posljednji koncert mi je bio u punom Cankarjevom domu. Što bih sad, da dođe 300, 500 ljudi, to je prazna dvorana. Ali ne žalim se, nije da ja tu mogu nešto učiniti", komentirala je.

Kako živi u doba korone?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Živim tako što se pazim, pridržavam pravila za koje mislim da bismo se svi trebali pridržavati. No ono što se dešavalo za vrijeme ljetnih praznika mislim da je bilo za očekivati. Ne želim se nikome zamjeriti, ja nikad nisam bila po klubovima, ali mislm da ih je trebalo, ako ne zatvoriti, barem malo pritvoriti. Moramo se čuvati svi", rekla je Kesovija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo