Temperature pale i za 15 stupnjeva!

Kiša, vjetar, oblaci te temperature niže i 15 stupnjeva nego prethodnih dana dočekale su u srijedu ujutro stanovnike svih krajeva Hrvatske.

13.4.2011.
10:13
VOYO logo

U 6 sati ujutro na Zavižanu su izmjerena -4 stupnja, a pada i umjeren snijeg. Ni temperature u Lici nisu puno bolje. U Gospiću je tako izmjeren svega 1 stupanj, u Otočcu i Ogulinu 2, a u Karlovcu 4 stupnja, javlja Dnevnik.hr.

No, tijekom dana na kopnu će u srijedu ipak doći do djelomičnog razvedravanja. Izoliranih pljuskova može biti u poslijepodnevnim satima. Najviša dnevna temperatura bit će znatno niža od jučerašnje, većinom između 11 i 14 stupnjeva. Slična situacija predviđena je i za gorje i Jadran, gdje će bura slabjeti i okrenuti na tramontanu. Temperatura u gorju neće biti viša od 10, a na moru može porasti do 15 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promjenjivo oblačno zadržat će se i do kraja tjedna, a povremeno i dalje može biti kiše ili pljuskova. Uz konstantno pritjecanje hladnijeg sjevernog zraka, temperatura će ostati ispod 15 stupnjeva. Na moru će biti malo toplije, no također nestabilno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo