T-Mobile korisniku poslao račun od nula kuna!

Obitelj iz Dalmatinske zagore dobro se nasmijala kada je na njihovu adresu stigao račun na iznos od nula kuna.

17.3.2010.
8:53
VOYO logo

''Iako sam podmirio sve troškove, Hrvatski telekom, tj. T-Mobile poslao mi je račun na iznos od nula kuna uz napomenu do kada bih trebao podmiriti tih nula kuna. I što, da ja dođem na šalter i donesem – nula kuna!? Hoću li dobiti opomenu ako ne platim nula kuna?'', rekao je jedan građanin iz Dalmatinske zagore za Slobodnu Dalmaciju.

Dodaje i da ne traži ispriku, nego samo želi upozoriti T-Mobile da pripazi kakve račune šalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Bio bih u puno goroj poziciji da od mene traže da platim nešto što nisam potrošio, ovako je mene i moju obitelj ovaj račun samo dobro nasmijao. Čak sam mislio hoću li otići na šalter i pokušati platiti račun'', rekao je.

Banke utjeruju dugove od par lipa!

Voditeljica savjetovališta Udruge 'Dalmatinski potrošač', Jelena Jurić, rekla je da do sada nisu imali slučaj da mobilni operater pokušava naplatiti nula kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Slobodnoj Dalmaciji rekla je da je prije nekih osam godina bio slučaj kad je Elektrodalmacija poslala opomenu jednom čovjeku s iznosom također na nula kuna.

''Imali smo i slučajeva kad su banke pokušale utjerati dug od nekoliko lipa, ali nikad nisu slale račun na nula kuna'', rekla je Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201002090454006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo