SVRGAVANJE MILANA BANDIĆA SA ZAGREBAČKOG TRONA: / 'Sve je spremno za muzej neispunjenih obećanja'

Image
21.1.2017.
15:39
VOYO logo

Te promjene ne mogu se dogoditi preko noći, rekla je Mrak Taritaš na konferenciji za novinare u Tuheljskim Toplicama gdje se ovog vikenda vrh HNS-a nalazi na dvodnevnom stranačkom "teambuilidingu" na kojem je jedna od tema i skori lokalni izbori.

"U gradu Zagrebu idemo s predstavljanjem programa. Imamo deset programa i te programe ćemo predstaviti do travnja, a u travnju i svibnju čeka nas žestok posao", rekla je HNS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Mrak Taritaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otpad, kultura, obrazovanje...

Glede tema koje će građanima predstavi HNS podsjetila je da se već krenulo s predstavljanjem programa, kao što je pitanje otpada. Za idući tjedan najavila je - obrazovanje pa kultura, holding, promet, upravljanje imovinom, urbanizam i, kako je rekla, sve što 'tišti građane u Zagrebu'

"U gradu Zagrebu sve je već spremno za muzej neispunjenih obećanja. Imamo tunel ispod Medvednice, to što ga ne vidite samo se vama čini, imamo i metro. Ono što mi obećavamo kad preuzmemo grad Zagreb da ćemo odgovorno raditi posao", kazala je Mrak Taritaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje sve ide HNS?

Na novinarsko pitanje u kojim drugim gradovima, osim Zagreba, HNS ima ozbiljne planove na lokalnim izborima, predsjednik stranke Ivan Vrdoljak rekao je da u svim gradovima i županijama koje vode HNS-ovi ljudi, građani žive bolje. Kao primjer je naveo Varaždinsku i Međimursku županije, gdje je, kaže, nezaposlenost rekordno mala i gdje se vidi veći gospodarski napredak nego u ostatku Hrvatske, napomenuvši da to želi i u ostatku Hrvatske.

"Znači da idemo puno šire, s većim brojem kandidata na ovim lokalnim izborima. Jedan od fokusa je grad Zagreb, ali nije jedini. Imamo čitavu Hrvatsku i imat ćemo kandidate tamo gdje imamo čovjeka koji može prezentirati i politiku i rezultat te donijeti rezultat građanima", kazao je Vrdoljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarske upite potvrdio je da Mrak Taritaš neće odustati od kandidature, ocijenivši da je ona najbolji kanidat i jedina koja može pobijediti Milana Bandića

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo